Google’dan Yeni Uygulama Hamlesi Son zamanlarda film / dizi izleyeceğimiz platformlar bir hayli çoğaldı. Ve çoğumuz platformlara girdiğimizde ne izlesek diye dakikalarca düşünüyoruz. Bunun önüne geçecek olan bu uyulama insanlara filmler önerecek ve hangi platformdan bu filmlere ulaşabileceğini söyleyecek.

Bize ol gösterecek olan bu uygulama film severler için vazgeçilmez bir hal alabilir. Google ürün yöneticilerinden Matt Sheets ‘’ Bütün platform içeriklerine hakim olup karar vermemiz hiç kolay değil, benim gibi film seçmekte zorlanıyor ve karar veremiyorsanız, Google’da sizler için bir platform geliştirdik. Artık Google’a ne izlemeliyim gibi sorlar sorduğunuzda sizin için en iyi öneriler bölümü sunulacak. Tinder mantığıyla çalışacak olan bu sistem önerilen filmleri kaydırarak beğenip beğenmediğinizi algılayacak ve sizin için bir öneri topluluğu oluşturacak. Sürekli yenilenecek olan bu öneri havuzunu üyesi olduğunuz platform bilgilerini girerek daha da kişiselleştirebileceksiniz.’’ Açıklamasında bulundu.

Hayatımızın sosyal medya alanında oldukça büyük bir yer kaplayan Google bu hamleyle başarılı olursa film sektörüne de gözün diktiğini söylemek hayal ürünü olmaktan çıkacaktır.
https://girisimcipusulasi.com/googledan-yeni-uygulama-hamlesi/