-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bir vazgeçiş daha. konu yeni değil ama olsun.
Ya artık sosyal paylaşım platformu sektörü doldu arkadaşlar. Bunu kabul edin. ben birçok bu şekilde örneğini gördüm.
Yıl oldu 2020 nerdeyse. bundan sonra ki süreçte tutacak tek sektör; farklı olandır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bence bir proje yaparken rekabetin az oldugu yada rekabetin olmadıgı sıfır bişeyle yapılması daha mantıklı geliyor o durumdan ötürü 10 senedir düşünce aşamasındayım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Video Animasyon & Grafik Tasar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AlmaciBurak adlı üyeden alıntı
Merhaba, beni yanlış anlamanızı istemem yaptığınız işe saygı duyuyorum ancak açık konuşmayı severim.
• Bu tip siteler çok çoğaldı piyasada bu yüzden işiniz çok zor.
• Sektöre herkes sizin heyecanınızla giriyor, iddialar falanlar filanlar sonra 1 yılı doldurmadan pufff...
• Ayrıca bu tema bilenler için çok mide bulandırıcı olmaya başladı, hemen hemen içerik platformu zımbırtısına giren her sitede görmeye başladım. Benzeri ama farklı temaları kullanmanız en azından +1 farkınızı ortaya koyacaktır.
• Bu işi yapmak için yapmayın, daha iyisini nasıl yapabiliriz diye düşünün ya da daha farklı ne olabilir diye düşünmeye kafa yormanızı öneririm.
Hedefinize ulaşmanız dileğiyle, başarılar...
6 Ay önce konuya yorum atmışım, hortlandığı için gördüm hatırladım tekrar gireyim bakayım dedim. Madde 2'de de attığım yorumda bahsetmişim 1 yıl doldurmadan bir site daha puff olmuş anlaşılan...
Size zamanımızın websitesi örneklerinin gerçek halinden bahsetmek istiyorum.
Bir zamanlar bir furyadır tutturdu; 1 kişi düşündü lan dedi "1 milyoncu" diye bir dükkan açayım irili ufaklı herşeyi 1 tl'den satayım... Sonra bir baktık binlerce 1 milyoncu var piyasada üstelik 1 milyonuda geçti... Kendi fikrinizi üretmediğiniz, var olan fikirleri nasıl daha iyi hale getireceğim diye düşünmeden bir iş yapmaya kalkarsanız hevesiniz kaçar, bırakırsınız. Herkese başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.youtube.com/geneloji - Bu kanal canlı çok heyecanlı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Admin paneli gizleyin hocam kolay gelsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Teknik Destek
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuyu favladım takipteyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Dünya kadar imlâ hataları var. Hemen çıkma oranını mahveder bu imlâ hataları hocam. Bu da ilk sıraya yerleşsen bile düştükçe seni aşağı çeker.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Aslında görüntüleme falan da yavaş yavaş gelmiş, keşke devam etseymiş arkadaş, ama yukarıda da arkadaşın dediği gibi her 10 sitenin 9'unun başına gelen bu siteye de gelmiş ve 2-3 aydır bakımsız kalmış :)
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri