s1b3r
Asker yolcusu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Havada mr robot kokuları alıyorum
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"Türkiye'nin, Google'ın elini öpüp yalvar yakar özür dilemesi lazım. Google olmazsa Türkiye diye bir devlet olmaz çünkü (!)" Elin gavuru Google'a dava açıyor tazminatını alıyor, Google'a ayar çekiyor. Bizimkiler yapınca Türkiye suçlu. Bu bir firma ile ilgili değil. Vatandaş nedense Türkiye karşısında kim varsa onu savunuyor hatta onun safına geçiyor!
Bunu diğer firmalarda da yaşadık. Türkiye diyor ki, "ofis aç diğer ülkelere nasıl vergi veriyorsan bize de vereceksin. Hem vatandaştan para kazanıyorsun hem vergi vermiyorsun olmaz öyle şey" Tabiki vatandaş kendi devletine savaş ilan ediyor. "Bu firmaya muhtacız, o olmasa ölürüz, biteriz ey devlet sen kes sesini otur adamlar istediği kadar sömürsün bizi(!)"
Ben anlamıyorum bu milleti. Artık tartışmıyorum da. Soğuk savaşta, ticaret savaşında hiç düşünmeden kendi ülkesine isyan eden adamlar, sıcak savaş olsa Allah bilir ne yapar...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Nasıl bizim cebimizden para çıkmayacak?
3 yıl sonra kullandığınız telefonların modası geçecek yeni telefon alacaksınız. O da ne google play yok? Eeee!
Google android için uygulama çıkaran binlerce geliştirici ne yapacak? Kazanamayacaklar.
osuruktan tayyare anlattıyorsunuz. Değneğin diğer ucu bize girdiğinde anlayacaksınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.