lostyazilim

Geliriniz 31% oranında azaldı. Duruma bir el atmamız gerekebilir.

8 Mesajlar 1.085 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Mfa Mfa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 986
  • Beğeniler 304 / 308
  • Ticaret 1, (%100)
Adsenseden mail var "Kasım raporu: Geliriniz 31% oranında azaldı. Duruma bir el atmamız gerekebilir."

Ya zaten iki günde 1-2 tıklama oluyordu tıklama başına 0.10-0.20 kuruş veriyordu. Son bir kaç haftadır bu bile yol. 200-300 gösterim ama 1 tık bile yok. Haftada 1 tık oluyor ona da 0.05-0.10 kuruş veriyor.

Genel bir durum mu? Yoksa sıkıntı mı var.

Not: Bu sitedeki amacım para kazanmak değil, ticari bir menfaatim yok. Sadece maliyetini karşılayacak, kendini ayakta tutacak bir reklam geliri ayarlamaya çalışıyorum. Buna göre yorumlayın lütfen

wmaraci
reklam

gaometri gaometri WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad R** S**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 178 / 179
  • Ticaret 4, (%100)
Siteniz bilgi sitesi ise ve ilgi çekici yazılarınız yoksa gayet normal

Backhoe Backhoe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)
TBM'i bir çok faktör etkileyebilirken, TIKLAMA SAYISI gibi bir faktörün herkeste aynı anda düşmesi İMKANSIZ bir durumdur.
Reklam yerleşimi konusunda bir probleminiz olabilir mi?

• Üyelik 18.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 986
  • Beğeniler 304 / 308
  • Ticaret 1, (%100)
gaometri genelde düşünce yazıları var. Bunlara özellikle Google'dan hit çekmek mümkün değil zaten.

Backhoe hocam belirtmeyi unutmuşum Google otomatik reklamlar. Konumunu dahil kendisi belirtiliyor. Yapay zeka iyidir diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

Backhoe Backhoe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 363 / 255
  • Ticaret 13, (%92)
Mfa Konuyla ilgili yardımcı olmak adına bir PM atıyorum hocam. Umarım çözülür.

gaometri gaometri WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad R** S**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 178 / 179
  • Ticaret 4, (%100)
Sana bir tavsiye ve diğer arkadaşlarda... Eğer para kazanma amaçlı olarak blog açarsanız önce internet konusunda pek fazla bilgisi olmayan insanları baz alarak site kurun. Ve bu insanların internette genelde neyi aramak için ya da ne yapmak için girdiğini düşünerek yola çıkın.
Bu şekilde reklamlara tıklama oranları daha fazladır. Senin gibi benim gibi kişiler ayda yılda bir reklama tıklar ya da tıklamaz. O da büyük ihtimalle yanlışlıkla olmuştur...

Lucian Lucian Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 30 / 18
  • Ticaret 3, (%100)

Mfa adlı üyeden alıntı

gaometri genelde düşünce yazıları var. Bunlara özellikle Google'dan hit çekmek mümkün değil zaten.

Backhoe hocam belirtmeyi unutmuşum Google otomatik reklamlar. Konumunu dahil kendisi belirtiliyor. Yapay zeka iyidir diye düşünüyorum.

siz yine de kendi reklamlarınızı da yerleştirin. otomatik reklamları yine açık tutarsınız.

• Üyelik 18.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 986
  • Beğeniler 304 / 308
  • Ticaret 1, (%100)

gaometri adlı üyeden alıntı

Sana bir tavsiye ve diğer arkadaşlarda... Eğer para kazanma amaçlı olarak blog açarsanız önce internet konusunda pek fazla bilgisi olmayan insanları baz alarak site kurun. Ve bu insanların internette genelde neyi aramak için ya da ne yapmak için girdiğini düşünerek yola çıkın.
Bu şekilde reklamlara tıklama oranları daha fazladır. Senin gibi benim gibi kişiler ayda yılda bir reklama tıklar ya da tıklamaz. O da büyük ihtimalle yanlışlıkla olmuştur...

Hocam yanlış anlaşılsın istemem. Ben para kazanma odaklı kurmadım siteyi bu yüzden böyle. Allah rızası için insanlara fayda sağlamak amacıyla açtım genelde her konumda söylerim. Sadece sitenin kendi kendini ayakta tutabilmesi için gideri kadar gelir sağlaması lazım zorlamaya başladı giderler. Para odaklı çalışmadığım için tbm dipte

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al