-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla nerden kontrol ediliyo bilmiyom ki ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşklr hocam inceleyeceğim dediklerinizi
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteniz çok yeni hit almaması normal, bazı durumlar da google siteyi yeni açanlara hemen hit göndermeye başlayabiliyor ancak hızlı başlangıç hızlı batışıda getirebiliyor.
Ben googlede birşey farkettim bir içerik eklediğimizde hemen hit göndermeyebiliyor aradan zaman geçince hit göndermeye başlayabiliyor oyuzden siz özgün içeriklerinizi girmeye devam edin elbet siteniz sıralamada oturup hit almaya başlayacaksınız.
şu sıralar sadece içeriklerinize odaklanın sitenizdeki ziyaretçi sayısına bakmayın sanki sitenizde 5 10k hit varmış gibi ilgilenin gerisi gelecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşklr hocam devam edeceğim hergün giriyorum blogger kullanmam hit gelmesine engelmidir peki alan adım kendimin sadece
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba. Siten hayırlı olsun. Arkadaşların söylediği gibi belki seo ayarların iyi değildir ama bunu anlamak için de 1 ay yetersiz bir süre. Tavsiye olarak sabırla özgün konu açmaya devam etmeni söyleyebilirim. Çok revaşta olan bir konuda blog yazıyorsan rakiplere yetişmen için biraz sabırlı olmalısın. Bir anda patlayıp saman alevi gibi sönmesi de hoş birşey değil blog için. Bu iş çocuk yetiştirmek gibi önce emeklemek sonra yürüyüp gitmek. Umarım yürürsün 3 5 ayda. İyi çalışmalar.
Sorumluluk, Zorunlu.
Zorunluluk, Sorunlu.
https://www.detayli.net/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkürler hocam 3-5 ay bakcam olmadı başka proje düşüncem inşllh tutar yani bişeler olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yoast seo eklentisine uyarak (açtığım yayınlara yeşil ışık yakmayı başardım) + seo uyumlu tema ile sonuç 1 ayda TR 7K seviyesine kadar düştü ve hemen google indexledi. :)
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O eklentiyi blogger nasıl yapcam onu anlamadım hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site hız puanınızı ve seo puanınızı ölçebilirsiniz. Çıkan istatistiklere göre fikir sahibi olabilirsiniz. Başka bir sorun ise doğru anahtar kelimelere hitap etmemeniz veya yüksek rekabetli anahtar kelimeler kullanmanızdan kaynaklı bir sorun da olabilir.