lostyazilim
tr.link

Adt Link Kısalt, Para Kazan

2 Mesajlar 856 Okunma
lstbozum
tr.link

beyzades beyzades WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad I** D**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba;

Adt.im link kısaltma sitesidir. Yazılımcıyım tamamı ile kendimin herşeyiyle yazdığım uygulamadır. Bu projeyi yapmamın nedeni heryerde oluşturulan hazır scriptler yazılımı tamamı bana aittir ve kazançların tamamını belli bir süre içinde kazançları üyelere dağıtmak. (benim düşündüğüm 1 sene boyu kazançlar üyelere) , global bir url kısaltma servisi sağlamak.

Şuan eksikler mevcuttur front-end kısmı düzenlenecektir , para çek kısmı eksiktir(Mart ayında aktif edilecektir. Mart ayından öncede olabilir.)

Benim kısalttığım linklerden kazançlarımı şimdi çekemiyeceğim sorusuna? veritabanında kayıt altında olduğu için para çek kısmı aktif olduğunda paranızı çekebileceksiniz. Adt.im şuan beta sürecindedir test ortamında olduğu için aktif değildir.

Sistemdeki eksikleri gördüğünüzde veya aklınıza şunu yapsak daha iyi olur veya Adt.im eklememiz istetiğiniz varise iletişime geçiniz.

Adt.im güncelleme olduğunda eklediğimiz sistemleri buraya yazılacaktır.

Kayıt olmak için tıklayın

wmaraci
reklam

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
Sitenizin bir çok alanında linkler çalışmıyor ve bilgiler doğru değil. Sitenizi %100 bitirmeden bu şekilde yayına almak size + bir şey kazandırmaz aksine marka / projeye zarar vermenize olanak sağlar.

Tüm kontrolleri yapmadan açmamanızı öneririm, başarılar dilerim.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al