-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar ben hosting kullanıyorum firma ve yazılım sahibi birbirini suçluyorlar. Admin panelden test yapınca mail hata veriyor.
Firma bugün VPS kullanmamı söyledi fakat sorunun düzelip düzelmeyeceği konusunda hala kafam karısık.
Vps almadan , vps kullanan birisinin mail bilgilerini admin panele yazsam çalışıp çalışmadığını anlayabilir miyim
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hayır bu şekilde smtp test edemezsiniz. Vps aldığınızda kurmuş olduğunuz Kontrol panel üzerinden DNS fonksiyonlarını ve mailserver manager kurulumlarını düzgün bir şekilde yaptığınızda smtp yi test edebilirsiniz ki default ayarlarda her zaman düzgün çalışır zaten.
Hosting firmanız ya da yazılım da sorun vardır ama genelde hosting taraflı oluyor çünkü smtp formların kod yapıları çok karmaşık değildir. Hosting firması size bir örnek smtp form yükleyerek hatanın kendinden kaynaklı olmadığını göstermeliydi.
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Üstad yazılımı kurarsın smtp bilgilerini entegre edersin o şekilde denersin. Benim sunucum üzerinde mail ile ilgili herhangi bir problemim yok bu test bu şekilde yapılır.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
mailgun, amazon ses falan kullanın ne yoruyorsunuz kendinizi. fiyatları da yüksek değil ne uğraşıyorsunuz firmalarla ya vaktinize yazık.