flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ogrenme amacli yapiyorsaniz oncelikle
php baglanti sistemi sonra php veri post etme ve php veri cekme nasil yapilir internette cok kaynak var bunlardan baslayin sonra uyelik sistemini inceleyin takildiginiz yer olursa sorun yardimci olurum. Bende php yi arastirarak ogrendim profildeki siteyi kendim kodladim ve php kodlamayi cok seviyorum. Aslinda simdi pdo var onu yavas yavas ogreniyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
o zaman öğrenmeye başla, bir sürü php mysql eğitim seti var. nihayetinde buradaki arkadaşlar sana nasıl yardımcı olacak sen bir şey bilmezken yapıp geçecekler, ee sen nasıl öğreneceksin?...
bizim işimiz okumak ve paylaşmakla ile ilerler ... zor değil 1 haftada kod öğrenirsin sürekli çalışırsan... sonra takılırsın deriz ki başına session start yaz, bomsuz yap soruna göre çözüm üretiriz sende öğrenmiş olursun...
1 lokal bilgisayarına wampserver xxamp vb br sunucu kur denemelerin için.
2 google php döngüler yaz değişken tiplerini öğren
3 mysql tablo oluşturmaya bak
4 php mysql bağlantısı ve sorgulamaları araştır
5 session ve çerez uygulamalarına bak
6 php dosya yükleme ve resim editlemeye boyultlandırma vs.
ondan sonra devam edelim. yok ben kod öğrenmeyecem diyorsan dreamweaver var hepsini senin yerine yapar. daha hızlı sonuç alırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
askeri personel
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ereglibilgisayar tşk ederim şu sizin maddeler halinde yazdığınız konular bile benim öğrenmem için birer başlıktır.arama motorlarında tam olarak neyi aratacığımı bilmem demektir.evet niyetim öğrenmek.konuyu açtığım nasıl yapacağımı sorduğum şeyler ise eğer örnek veriyorum bir yazıyı yada resmi veritabanından çekme koduu gördüğüm zaman onu inceliyorum nasıl çektiğini çözebiliyorum.html & css, bootsrap konusunda yapamayacağım şey yok.o konuda kendimi geliştirmek için internetteki herhangi bir görseli ( template görselini ) html & css ye döke döke öğrendim kendi başıma.ama php baya bi bilgi gerektiriyormuş araştırdıktan sonra konu açtım.
bebektos.com - Bebek Ürünleri Pazaryeri
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sen başla , elimizden ne gelirse yardımcı oluruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.