-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba yazılım satın aldım. 2 hafta oldu ama geç dönüyorlar ve saçma saçma şeyler yazıyorlar sorunu çözmek yerine. 10 kişiye sordum sorun yazılım dediler. Yazılım firmasi kontrol etmek yerine hala sorun sunucuda diyor sonra VDS alın dedi şimdi SSL sertifikası diyor. Host firması kendisi ile dalga geçtiğimi düşünmeye başladı . Çünkü yazılım firması saçmalıyor . Yazılım firma SMTP ile ilgili sorunu VDS , normal host, ssl sorunu diyip durdu.
Cadecanyon iade talebi verdim fakat gelen mailde onay red yazılımcı firmaya bağlı yazıyordu. Ve 22 saat oldu hala dönüş yapılmadı.
Ne yapmam gerekiyor. İlla warez mi kullanalım emeğe saygı diyoruz ama adamlar yazılım kadar destek ücreti alıp 1 sorunu cozemiyor. 6 ay süre var ama 2 hafta oldu yazılımı alalı pişman oldum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Hosting, VDS
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yazılım nedir ve yaşadığınız sorun tam olarak nedir acaba? Belki daha önceden kullananlar olabilir. Tam olarak belirtirseniz yardımcı olacak birileri çıkabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Refund yani geri ödeme isteyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hangi hatayı aldınız söylerseniz yardımcı olabilirim belki. O uygulamayı satın alıp iade edip daha sonra tekrar almışlığım var :D bi kaç sorunu hatırlıyorum sanki
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
404
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-