-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Boş İşler Müdürü
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
Kendi ilk kişisel bloğumu açtım ama ücretli satın aldığım temamı kurdum ayarlamalarını yaptım yoast seomu kurdum ayarlamalarını yaptım arama motorları kaydını yaptım henüz index vermedim cookie eklentisini kurdum gizlilik politikası sayfamı oluşturdum.
Başka yapmam gereken bir şey varmı veya kurmam gereken eklenti adsense için başka neler ayarlamam veya kurmam gerekli site işlerinden uzak kaldığım için son zamanlarda neler yapılması gerekiyor bilmiyorum.
bir çok makale okudum ama istediklerimi alamadım hazır böyle böyle yap denilen bir makale varsa atarsanız veya kişisel olarak şunları da eklemeyi unutma dediğiniz.
Yorumlarınızı bekliyorum
Dip Not: Bloğumu 20 adet kendi yazdığım makalelerimi ekledikten sonra paylaşıma açacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Künye, gizlilik politikası, iletişim sayfası, webmaster tools kayıt sitemap oluşturma lakin yoast ta zaten var sitemap sadece o sitemap webmaster tools göndermek
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gerekli olup olmadığını tam olarak bilemem. Ancak ben kendime ait blog sitesini kuruyorum onada mutlaka künye kısmını eklicem. Yani illede olur olmaz demiyorum şahsi fikrim olur
gizli
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
php site tasarım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle sitw blogger gibi gelişmiş bir altyapı ve temaya uzantıya hostinge sahip olmalı yani blogger kullan bence `swh`
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kişisel Blog adı altında site açıp, ilgin alakan olmayan kategorileri hafızandan çıkartmakla başlayabilirsin :) Bunun dışında kalanlar çok önemli değil.