-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı + Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Siz halâ kodlamaya, basit temaya takmışsınız. Herşey kodlama ve temadan mı ibaret? Siz sorarak öğrenemezsiniz. Araştırmak şart.
O kadar da size açıklamaya çalıştım ama onu dahi anlamamışsınız :(
Benden bu kadar. Araştırmadıkça ne desek boş!
SEO öyle basit bir iş değil; yoğun emek gerektirir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dediklerinizi anladım da hocam ne bi link attınız ne bişey forumda da seo kategorisinde içerik anlatımı yok. sorular ve yoast'a dair bilgiler var. Bu yüzden geriye kalanlar yani tahminlerim bunlardı.
WMaracı dışında döküman - anlatım olan bi link olan varsa elinde paylaşsın lütfen. Siz de öyle bi sitem etmişsiniz ki hocam :)
Hep daha ileriye!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam hiç bir yerde seo 'nun a dan z ye anlatımını bulamazsınız. Ama elimde derli toplu bir kaynak olsun diyorsanız udemy kurslarından almanız en güzeli olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Orada burada yapılan SEO puanlarının bir anlamı yada bir önemi yoktur. İyi bir seo uzmanı yada ajansı seo işlemlerinde backlink kullanmaz, hit kullanmaz nedeni ise bu işlemlerde genellikle sitenin çöp torbasına dönme ihtimali yüksektir. Ezberlenen ve her Seo muhabbetinin altına eklenen backlink kullan lafı hoş bir tutum değildir. Backlink sitelerinizi ilk sıralara ilk sayfalara çıkarmaz.
İçeriği kaliteli şekilde yapılandırılmış olan bir sitenin başka işleme ihtiyacı yoktur. Seo eklentilerine yada buna benzer araçlarada ihtiyacı yoktur. Seo paketleri size bunu sunar. İçeriklerinizi yapılandırıp eksiklerinizi giderir. Gerektiğinde kodlama sisteminizde de değişiklikler yapar. Ancak genel olarak iş içeriğiniz de biter. Yani siz açtığınız ve içeriğini kaliteleştirmediğiniz bir siteye backlink alsanız ne olacak almasanız ne olacak?.