-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar ben yazilim satin aldim fakat mail calismiyor yazilim firmasi vps almamı soyledi. Bende host aldigim yerden birde vps satin aldim. +12₺ verip tasima yaptirdim. Fakat suan site calismiyor. Baska sayfalara atiyor , sayfaua girmiyor. Yazilim firmasi bunun duzenlemesini sunucu firmasi yapar diyor. Yoncu ise biz ayni sekilde tasima islemi yaptik. Ayarlari siz yapmaniz gerekiyor vps sizin kontrolunuzde karismiyoruz dedi.
Yazilimci ise belirtrigi siteden vps almami oneriyor falat orada aylik ucrt 170₺ site yeni ilk basta o kadar para veemekte istemiyorum. Normal hostta kullaniyorken basta sadece mail sorunu vardi.
Yazilim firmasi iade vermiyor sunucu kaynakli diyor. Codecanyon baya sikintili firmaymis ogrenmis oldum.
Site ismi: elitevlilik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet Codecanyon nun böyle saçmalıkları var bende daha önceden yazılım almıştım her hata çıktığında yeni bir destek bildirimi oluşturun diyor fakat kimse bildirimlere bakmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
SEO Uzmani
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
167, (%100)
Sorunu tam olarak anlamadim ama yanlis anlamadiysam smtp server'a ihtiyaciniz varmis aslinda. Vps de bu sorunu cozersiniz ama linux bilginiz yoksa smtp kurulumu basit birsey degil. Godaddy den host alip oraya tasiyin siteyi. Cok fazla mail ihtiyaciniz yoksa godaddy de sorun cozulur. Yanlis hatirlamiyorsam gunde 250 mail hakki veriyordu. Daha fazla mail ihtiyaci varsa ya smtp server kuracaksiniz yada kiralama yoluna gideceksiniz. En basit ve dusuk maliyetli cozum bu suanda. Hosting vs konularindada Turk firmalarindan uzak durun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Konu güncelleseniz daha iyi olurdu aslında
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Godadyde normal host paketlerinde her turlu email gonderme calisiyor bir ara turk hostinglerini deneme amacli kullandim cogunda sadece stmp calisiyordu godady tavsiye ederim aylik 30 tl yi gecmez.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yanlış anlamasın kimse yoncu herşeye para istiyor taşımaya para ayar yapmaya para ister teknik destekleri ücretli onların sunucu optimizasyon bilgim yoksa ordan almanı tavsiye etmem
Özel mesaj iletim size bakınız.
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com