-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Estağfurullah benim böyle bir iddiam yok :) Ama yukarıdaki yorumların bir iş ilanı altında gereksiz olduğu da benim açımdan net.
Hangi açıdan bakmak isterseniz ondan bakmakta özgürsünüz, ama ilan sahibi siz olsaydınız bu tarz yorumların gelmesi sizi mutlu eder miydi bilemiyorum :) İyi forumlar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
SEO | Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sanıyorum bu projeyi sizinle konuşmuştuk :)
SEO | Web Tasarım | Panel Satışı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Büyük işler yapmışsınız hocam, hayranlıkla izleyip kendi adıma utandım :D Ayrıca linkedin nickinizi çok beğendim :) Hayatta başarılar dilerim.. Hoş ihtiyacınız yok sanırım bayağı başarınız mevcut profilinizde :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.Net Developer - İng Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben kendimi daha çok yeni şeyler deneyip farklı konularda ne kadar bilgi sahibi olur uzmanlaşabilirim diye çabalayan biri olarak tanımlamayı tercih ederim. Başarı bana göre bir çok yerde bir çok iş yapmak değilde yararlı ve çarkı döndürecek bir mekanizmayı üretebilmektir o yüzden projelerin en az 100-150 tanesini eklemedim Linkedin profilime çünkü sonuçta birbirini takip eden projeler var hep.Bu yaptığım şeyleri gayet herkeste yapabilir fakat orda değinmek istediğim konu bazen etrafında konuya vakıf kişilerin yaptığı yorumları da dikkate alman eleştirirken.. Bende sürekli eğitim videoları izleyerek bir çok konuda eksikliğimi gidermeye çalışıyorum. Çünkü bana göre herseye bilen değil iyi araştıran insan vardır.
şimdi konu sahibi arkadaşa gelirsek, ayakları yere basmayan ve hayal dünyasından yola çıkarak açılmış bir konu ama bundan daha acısı ve traji komik tarafı yazılım açıklarını kapatabilecek yazılım test elemanı / uzmanı yada mühendisi yazmak yerine hacker yazması.
Senin yorumuna gelirsek Ahmet kardeşim. Senin gibi mesleğine bilgisayar mühendisi ( gerçekçi değilim bilemem o senin insiyatifine kalmış sakın yanlış anlama ) yazan birisinin kalkıp böyle saçma sapan bir ilanı ve ilan sahibini haklı bulması bana göre çok yanlış. Sen kendi mesleğine gereken saygıyı göstermezsen diğer meslektekiler hiç göstermez.
Bir arkadaşta kalkmış demişki adamla dalga geçmek yerine düzeltin. İyide biz düzeltme ve öğretme kurumu değilizki adam hiç araştırmamış neyin ne oldugunu okumamış öğrenmemiş ( halbuki google ve youtube amcalar var ) kalkmış buraya dalga geçer gibi bir ilan eklemiş. Ayrıca ben orda mr.robot yakıştırmasını yaparken belkide en yerinde yapılan bir yakıştırmayı yaptım. hiç bir bilgi sahibi olmayan öyle % 50 si abartı ve yalan olan dizileri filmleri izleyip direk gaza gelip böyle saçma sapan konular açıyorlar.
Şimdi Ahmet arkadaşım bu yazdıklarımı anlayarak okumanı ve birdahaki düşünüp bir yorum yazmanı istiyorum bu ilan konusu hakkında.
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Forumlarin en büyük sorunu da bu olsa gerek başı farklı sonu farklı . Konu ne olarak açılmış hangi noktaya gelmiş. Zaten son bölümünü hala izleyemedim.