Instagram'da bir mail hesabım için hesap açıyordum, Firefox mobilden girdim. Kayıt yarım kaldı tuşlara basıyordum işlemiyordu filan sayfayı yeniledim.
Sonra kayıt ekranında bu hesap kullanılıyor dedi yani kayıt başarılı o zaman dedim. Giriş ekranına geldim böyle bir hesap yoktur dedi bu sefer. Bir kaç kez denedim sonra tarayıcı değiştirdim. Hesabınız koşullarımızı ihlal ettiği için engellenmiştir dedi.
Şuan tekrar deniyorum "Girdiğin kullanıcı adı bir hesaba ait değil. Lütfen kullanıcı adını kontrol et ve tekrar dene." Uyarısı veriyor. Anlamadım gitti. Kayıt işlemi yarım kalınca böyle oldu. Nasıl çözebiliriz?
Kayıt olurken de şu hayatı veriyor "Bu e-posta adresiyle kayıtlı başka bir hesap var."
Şifremi unuttum deyince kullanıcı bulunamadı diyor.
Hesabınız koşullarımızı ihlal ettiği için kapandı hatası veriyor uygulamada. Yahu daha hesabı bile açamadım ki niye böyle oldu şimdi? Daha önce bir banı filan yok mailin yeni açıldı zaten
Anlayan biri yok mu acaba? Ne yapabilirim kişisel bilgilerimi instagrama (kimlik vb) göndermeden çözülmez mi bu durum