-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Sabah açıklanan 2012 PMYO sınav sonucunun açıklanmasıyla moralim bozuldu.En çok istediğim mesleği kazanamadım mulakatını geçmeme rağmen :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hocam hayat fırsatlarla dolu hiç meraklanma kısmetinde varsa olur zaten ve sürekli yeni kapılar açılır. Sen gönlünü ferah tut yeter...
1 kişi bu mesajı beğendi.
isparakariyer.com
Gingboard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi mesleği istiyordunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her şeyde hayır vardır. Zamanında bende çok istediğim şeyler için üzülmüştüm ama sonradan iyi ki böyle olmuş dediğim sonradan memnun olduğum çok şey oldu. Sizi anlıyorum üzülmeniz çok normal, bu durumda kim olsa morali bozulur. Ama her şeyde bir hayır olduğunu, Allah'tan hayırlısını dileyerek ve şükrederek geleceğiniz için güzel umutlar ve düşünceler aklından geçirirseniz göreceksiniz çok daha iyi şeyler karşınıza çıkacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bende kazanamamışım. :) Ama biraz Pollyannacılık oynuyorum. Ben şimdi polisliği kazanamadım. Üniversite tercihi yapacağım ve kendi alanım olan Bilgisayar Programcılığı bölümünü seçeceğim. Bu da demek oluyor ki bilgisayar alanına daha fazla önem vereceğim ve bu alanda kendimi geliştireceğim.
İnanır mısınız sonuçlara baktığım zaman hiç moralimi bozmadım, vardır bunda da bir hayır dedim ve tercih yapmak için üniversitelere baktım. :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Swat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üzüldüm senin adına ama olsun her şeyde bir hayır vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hocam her şey de bir hayır vardır. Şimdi biz ne desek boş ama bir örnek vereyim. Bende geçen sene polis kolejinin mülakatlarında elendim. Bende çok istiyordum ama olmadı. Şimdi diyorum ki iyiki olmamış. İyiki elenmişim. Sizde göreceksiniz benim dediğim olacak. Hayırlısı inşaAllah. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebTasarım
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısmetse Gelir Hintten, Yemenden, Kısmet Değilse Ne Gelir Elden
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Herkese teşekkür ederim bende hep hayırlısını diledim fakat olmadı.O üniformayı üstüme çok yakıştırdım.Tek amacım vardı Özel Harekat Polisi olup vatana hizmet etmek.Gerçi VATANA sadece asker polis hizmet etmiyor onuda biliyorum.Tüm wmaracı aileme teşekkür ederim içimi rahatlattınız.Allah razı olsun hepinizden Allah hayırlısını versin demekten başka birşey kalmıyor geriye :)
2 kişi bu mesajı beğendi.