-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Selamlar arkadaşlar. Güzel bir seri ile daha sizlerleyim. Yeni yıla girmeden önce sizlere faydalı olacağını düşündüğüm güzel bir set hediye etmek istedim.. 50 videodan oluşan güzel bir set oldu umarım faydalı olur.
Umarım sizler için faydalı olur, kendinizi geliştirmeyi asla bırakmayın.
Tüm seriye alttaki linkten ulaşabilirsiniz. Udemy linkimide konuya ekleyeceğim.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLdEX9q3CqvN-dCDTO44dkCEr0qgeHnlCX
Sizlerden ricam kanalıma abone olarak bana destek olmanız.
Sizlerin kanalıma abone olması ve videolarıma olumlu ya da olumsuz yorumlarda bulunmanız beni gerçekten mutlu ediyor, bu sayede kendimi geliştiriyorum ve sizlere daha faydalı olmak için daha dikkatli bir şekilde videolar hazırlıyorum..
Sağlıcakla kalın.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eline sağlık kardeşim , ben zaten youtube aboneyim kanalına severek takipteyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ssilistre çok teşekkür ederim çok sağolun :)
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yeni yılınız kutlu olsun :) Kanalıma olarak bana destek olur musunuz rica etsem :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Youtube kanalınıza destek için abone oldum. Ek olarak, profesyonel olarak web sitesi yapıyorsanız yakın zamanda bir çalışmam olacak. Bunun için web yazılımcı arıyorum. Teşekkürler elinize sağlık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
UNKEF selamlar abone oldugunuz için teşekkür ederim . Tabi ki profesyonel olarak web siteleri kodluyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
kanalıma abone olarak bana destek olmayı unutmayın lütfen :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kamu Personeli
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Emek verip karşılığını sadece youtubedan bekleyerek herkese açık bir şekilde paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederim. Rabbim kazancınızı helalinden ve bolca nasip eylesin. Tüm eğitimlerinizde başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
smartweb Ben teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) youtubede de para kazanma kapalı hala açmadım :) yani herhangi bir kazanç da sağlamıyorum şuan :) Amacım sadece daha çok kişiye videolarımı ulaştırmak umarım faydası olur sizler için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Selamlar beyler UDEMY de ortalama 2100 öğrenci oldu bir kaç günde bu kursumda. Oradakileri kanalıma çekmeye çalıştım ama bir türlü nedense abone olmuyorlar lütfen abone olarak bana destek olmayı unutmayın :)