-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
Domain Yaşı
Domain yaşı ile ilgili olarak, birçok yerde rekabet düzeyi yüksek olan anahtar kelimelerde üst sıraya gelebilmek neredeyse imkansız denmiş.
Seo gibi bir kelimede rakiplerinden 4-5 yıl sonra oluşturulmuş olan sitede ilk sayfaya yerleşmiş ve zaman zamanda 1. sıraya kadar gelmiş olan Ayhan Karaman diye Seocu var. Domain yaşı, gerçekten çok önemli kriter mi?
Yorumlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Domain yaşı olmadan olmaz diye bir kural yok. Ancak şunu şu şekilde düşünebilirsiniz. Bir iş yerinde 10 sene çalışan elemanla 1 sene çalışan elemanın arasında kıdem farkı vardır. Eşit şartlar altında olması ayrıntısınıda vermek isterim. Lakin 10 yıl çalışıp yerinde sayan elemanla 1 yılda 10 yıllık bilgiyi edinmiş eleman elbet ki hak ettiği karşılığı alır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yüksek olması iyi fakat domainin geçen yıllarda ki evveliyatıda önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Domain yaşı tabi ki önemli ama yaşlı domaini alıp sıfırdan başlamak anlamında değil. Aktif olarak yaşlandıkça değerlenir.
Ayhan Hoca bu piyasada eskilerdendir. Kendisinin Google'dan torpilli olduğunu düşünüyorum. Sitesi yeni olabilir ama kendisi çok eskidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ayhan karaman kim bilir kaç para verdi adwordse çok çıkıyor reklamı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
soldier01 tek reklamla olacak iş değil hocam gerçekten emek eden birisi. SEO gibi kelimede işin ilklerinden seohocasi.com'u tahtından etti. Düzenli olarak blog yazıyor kaç yıldır gerçekten takdir edilesi birisi.
Sizin sorunuza gelirsek hocam domain yaşı önemli ama tek kriter değil. Ama büyük bir kısmını oluşturuyor bence. Bu haber sitelerinin bir çoğu inanın bana 1 news kayıtlarından 2 domain yaşından bu kadar iyi sıralamaya sahipler. Google tek bir güncelleme ile hepsini siler inşallah!
bak yine sinirlendim haber sitelerine
GELİRLİ SİTELERİNİZİ SATIN ALIYORUM. PM ATABİLİRSİNİZ.