-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Çok sorulmuştur belki ben yine soracağım günümüz koşullarında cevaplar daha verimli olacaktır.
Büyük ajanslardan haberler çekerek sürekli güncel bir haber sitesinin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Böyle bir haber sitesinin reklam kazancı olarak verimliliği nasıl olur tabi belli bir süreçten sonra
Şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için :)
http://www.adnanyorukoglu.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Moral bozucu olabilir ama fikrim şudur; Google Adsense ban yer. Google search ten spam yer. Site çöp olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
BİLİŞİM ÖĞRENCİSİ
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
android uygulama olarak yaparsanız aylık 10k gibi gelir elde edebilirsiniz tabi reklam vererek.
OKUL DEDİĞİN NE DİR Kİ ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
bu tarz işleri yapıpta aylık 10 k kazanabilen varsa gerçekten tebrik ediyorum. kazanamaz demiyorum çünkü bildiğim bir şey değil. ama şuna eminim kızım mesela Kadir Has medya iletişim okuyor, 1000 lerce öğrenci içinde hiç te kazanan duymamış, kii aktif olarak takip eden biridir. Bence hani arkadaşlara yorum yazarken çokta heveslendirmemek lazım. mesela % 90 insan haber siteleriyle ay da 4 K 5 K 10 K kazanırsın yazıyorlar :)) benim haber sitem 14 yaşında adsense geliri aylık 3-5-10 TL, tanıtım yazısı ortalama 250-300 TL. yan kazanmak o kadar kolay değil bence. ama çabalamak şart ona lafım yok. bende hala bu site kazanmalı diyerek her gün ama her gün yazı girmeye devam ediyorum asla pes etmedim. herkese iyi forumlar
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hasnhasan adlı üyeden alıntı
Spam her zaman yapılabilir. Nasıl yaptığın önemlidir. Sen tüm haberi çeker olduğu gibi yayınlar hiçbir fark sunmazsan ban yersin. Fakat doğru şekilde haber çekip işlersen banlanmadan kazanırsın.
Yakın yazamamda açtığım siteden adsense onayı aldım. Bunun gibi birçok konuda açtığım site var. Şu fark var tabikide eğer özgün olursanız spamdan kazandığınızın çok daha fazlasını kazanırsınız.
Yorumunuz için teşekkürler
Aslında tam da yapmak istediğim bu
Kullanacağım sistemde Ajansların botları mevcut ve çekilen haberleri olduğu gibi değilde birkaç değişiklik yapıp öyle yayınlayacak şekilde programlayabiliyorum.
bir başlayalım bakalım.
Çok olsa bir domain kaybederiz :)
Adsense onaylı üyeliğim mevcut zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kullanacağım sistemin web uygulaması ama Android - İOS uygulamalarıda mevcut.
Admob Reklam Yönetimi de var uygulamlarda
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Benzerler sorun yaratmaz. Tıpatıp benzerler sorun yaratır.
Sayfanın sonunda haberin kaynağını linkli linksiz belirtirseniz (linkli kaynak yükselmede avantajdır) hem göze batmazsınız hemde saygı duyulursunuz.