-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Web sitesi yapımında yeniyim ve şu an wordpress tabanlı bir site açmış bulunuyorum. Bu site için 'elementor' eklentisi ile hazırlayacağım taslaktan farklı bilgilerle yüzlerce post oluşturmak istiyorum. Veriler excel dosyası halinde mevcut. Bunu yapacak bir eklenti veya yöntem önerebilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Gerekiyorsa ücretiyle bir eklenti yazın rica ederim, ACİL!!
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bütün postları aynı anda mi yukleyeceksiniz ? Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bütün postları aynı anda mi yukleyeceksiniz ? Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz
Hayır hepsinin aynı anda olmasına gerek yok ellişer ellişer ya da yüzer yüzer de yükleyebiliriz çok önemli değil sayı. Aslında wp import all eklentisi ile bunu yapabiliyorum ama import ettiğim verileri elementor'da hazırladığım sayfa taslağında istediğim alanlara getirmeyi yapamıyorum. Wp İmport ile yapınca wordpressin kendi editöründe yazı eklemişim gibi dümdüz geliyor ve tekrardan elementorla hazırladığım taslağın içinde gerekli yerlere taşımayla uğraşıyorum. Bu şekilde çok yorucu oluyor direkt anlattığım şekilde yapacak bir eklenti ya da yönteme ihtiyavım var. Umarım anlaşılmışımdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Gazeteci,Yazar,PHP Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Özel Mesaj Atarsanız yardımcı olabilirim hocam..