foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
arkadaşlar merhaba,
newspaper temasını kullanan var mı? AMP ve Mobil kısmı için bazı bilgi ve desteğe ihtiyacım var.
AMP google için önemli fakat bazı hazırladığımız sayfalar maalesef AMP'de açılmıyor. Bunun için mobil tasarıma geçmek gerekiyor. Mobilde ister istemez yavaş oluyor ve Google gözünde yavaş göründüğü için değeri biraz daha düşük görülebilir mi?
Ya da Tema'nın özellği olan AMP'yi kendimiz istediğimiz gibi yazıp, tasarlayabilir miyiz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Evet kullanıyorum. Amp de görünmüyorsa hatası bellidir. Ben amp özelliğini sorunsuz kullanıyordum mobil teması da hızlı ama cache eklentisi kullandığımdan deaktif.
Temanın kendi amp özelliğini kullanmak istemiyorsanız diğer amp eklentileri ile istediğiniz gibi düzenleyebilirisniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Siz özel sayfa dediğiniz ayrı bir kurulum olarak yaparsanız hiç biri çalıştırmaz. Ama WordPress sayfa eklerseniz hepsi görünür amp de çalışır. Ayarlardan sayfaları da aktifleştirdiğinizden Emine olun. O çerezden olabilir. Anasayfayı amp den saf dışı bırakın sadece normal açılsın.
Yani artısı zararı hız konusunda olur. Bende kullanmıyorum mesela ama bende emin değilim amp faydası hakkında.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
newspaper kendı guzel hızı berbat tema bana gore.
sıtem 10sn de acılıyordu newspaperda
temayı degıstırdım suan 2 sn de acılıyor
yumi
yunusmitan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eticaret
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben kullanıyorum.
composer eklentisi siteyi mahvediyor. site üzerinden arama yaptığında 8 saniye sonra cevap veriyor çoğunlukla veritabanı hatası veriyor. cache eklentisi kullanmadan sitenin yüklenmesi süresi 10 saniye üstü ve çok yavaş.
composer eklentisi devre dışı bırakınca yada başka tema aktif edince hızlanıyor.
Amp yi aktif etmeye çalıştım çok karışık olduğu için tekrar sildim amp eklentisini.
yumi
yunusmitan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eticaret
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
başka bir çözümü yok mu ? composer olmadan anasayfayı kişiselleştiremiyorsun.