-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO işi ne hale geldi anlayamadım. Ne güzel yazılar, ne güzel linkler, ne ziyaretçiler çok bir işe yaramıyor artık. Sizler ne yapıyorsunuz, ,işleriniz nasıl gidiyor, SEO anlayışınızda bir değişim var mı arkadaşlar...
https://www.evguzar.com/ Ev ve Yaşam Rehberi
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İnsanlar aşırı derece arama motorlarına yönelik web sayfaları yapmaya başlayıp, kullanıcı odağından çıktıklarından dolayı Google'da, eski adıyla "pagerank", yeni adıyla "site otoritesi" yüksek olan siteyi öne çıkararak çözümü buldu. Şimdi içeriğin kralını da yapsan, backlink'in alasını da alsan, 6 aylık veya 1 senelik bir siteyle bu "otoriter" sayfaların önüne geçmen pek mümkün değil. Ha kesinlikle olmuyor değil, elbette oluyor ama sonunda verdiğiniz emeğe değmiyor. Siz birkaç keyword'e odaklanırken onlar yüzlerce keyword'de alıp başını gidiyorlar. Sonuç olarak Google'ın başka bir sıralama algoritması uygulaması gerektiğini düşünüyorum. Bakalım ne olacak bekleyip göreceğiz her zamanki gibi...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo işi ne hale geldi? Marka savaşına geldi. Reklam savaşına geldi. Yani bu dediklerimi yapıp kullanıcıların dikkatini çekmek. Sağlam kullanıcının dikkatini çekip onlara iyi deneyim sağlarsanız kullanıcılar sizi tekrar ziyaret edicek. Bu sisteme uyabilirseniz . iş yapacağınızı düşünüyorum.
Uğur ÖKSÜZOĞLU İle Profesyonel Seo Taktikleriyle Büyük Kitlelere Ulaşabilirsiniz.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Markan kuvvetliyse, bütçen varsa ve içeriğin iyiyse er yada geç kazanıyorsun. Hızı da atlamamak lazım tabii.