-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güvenlik sorunlarından dolayı bir kaç defa emeklerim çöp oldu ve bir çok kişinin bu tür sorunları yaşadığını gördüm bu yüzden en güvenli hosting firmasını aramaya karar verdim bana göre Google cloud gibime geldi ama bilmiyorum eğer kanıtlı şekilde konuşabilirseniz daha çok memnun olacağım önerilerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Güvenli hosting olmaz ki. Vds tercih etmeniz gerek. Aldığınız Vds i optimize ettirmeniz gerek. Cloudflare ücretli sürümünlerinden de kullanırsanız. Yeterince güvenli olacaktır (bence).
Eğer wordpress kullanılacaksa ithemes security eklentisi de epey iş görecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Hocam %100 güvenlik diye birşey yoktur. Her sistemin açığı illa vardır ve bunu firmanın sağladığı hizmetten çok yazılımda aramak daha doğru olabilir. Hosting konusnuda büyük firmalar genelde güncel olan herşeyi kullanıyor ve donanım, optimizasyon ve güvenlik gibi konulara önem veriyorlar. Bu yüzden adı bilinmeyen firmalar yerine popüleritisi yüksek ve şikayetleri az firmaları denemenizi öneririm. Turhost, güzelhosting gibi.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
min
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Trafiğiniz önemli derecede yüksek ise sürekli yedekleme paketleri alabilirsiniz. 1 günde 1 defa veya 12 saatte 1 defa yedek özelliği satan firmalar var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@TayfunGuler hocam zaten ünlü firma kullanıyorum kullandığım yazılımlar çok güçlü bir firmaya ait ama ben Yurtdışı bilindik bir sunucu düşünüyorum yani sürekli firma değiştirmek istemiyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@joyned eğer işi profesyonel olarak yapıyorsanız ve yurtdışı sağlam firma arayışındaysanız ve tabiki WordPress ile çalışıyorsanız WPengine'den vazgeçmemenizi öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi sunucunu kendin kurmalısın. Onunda güvenlik parametlerini üst düzey ayarlasan, bu sefer ziyaretçi giriş ve dolaşma sorunu yaşar. Ne kadar güvenli sunucu bulsanda onunda bşr açık kapısı mutlaka vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Veridyen kullanıyorum memnunum güveniyorumda. Eğer warez uygulama kullanmaz şifrenizi 123,qwert123 gibi şifreler koymazsanız kolay kolay emekleriniz çöpe gitmez diye düşünüyorum hocam.