-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar hepimiz makaleler yazıp bazen kazanç amaçlı bazen de gerçekten insanlara faydalı olmak adına işler yapmaya çalışıyoruz. Bazen hiç bir kar amacı gütmeksizin yaptığımız paylaşımlara çirkin, argo ya da kalitesiz yorumlar geliyordur herkese...
Örneğin bana bazen geliyor ve bu durum çok fazla moral bozucu oluyor ve hiç bir şey yazasım gelmiyor bazen. Kişilere daha önce görmedikleri yöntemler veya bilgiler veriyorum bir çok okuyucu teşekkür ediyor ama aralarından bir kaçı yayınlayıp ağzının payını veremeyeceğim kadar çirkin yorumlarda bulunuyor bu durum beni demoralize ediyor.
Bu durumda ne yapmak lazım acaba silip geçmek mi? Yoksa ağzının payını vermek mi?
İllaki sizde yaşıyorsunuzdur bu tür durumlarda ne yapıyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
iktisat öğrencisi (dokumacı)
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"elma veren ağaç taşlanır. yorumun seviyesizliği yorum sahibine aittir." gibi söler benim için yeterli morelimi falanda bozmuyolar aksine dikkate alındığımı fark ettiriyolar. benim düşüncelerime zıt biri bile makalelerimi dikkate alıp okuyup bide yorum yazıyosa iyi bi iş çıkarmışım demektir. :)
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Hocam, eğer yorumun içerisinde küfür varsa baştan silerim ben. Ama düşünceleri benimle tamamen zıt, fakat konuyla alakalı bir yorum ise, yorumunu yayınlar, altına da gerekli cevabı veririm üsluplu bir şekilde :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Hocam bana da geliyordu ilk açıldıgı ay.Bir yazı yazdım daha sonra kestiler yazmayı :D.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Bir blog yazarıysanız illaki düşmanlarınız çıkıyor :).Allah'tan şuanda düşmanım yok :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sil gitsin,değmez moralini bozmaya.Demek ki iyi birşeyler yapıyorsun.
Optimus adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepimiz makaleler yazıp bazen kazanç amaçlı bazen de gerçekten insanlara faydalı olmak adına işler yapmaya çalışıyoruz. Bazen hiç bir kar amacı gütmeksizin yaptığımız paylaşımlara çirkin, argo ya da kalitesiz yorumlar geliyordur herkese...
Örneğin bana bazen geliyor ve bu durum çok fazla moral bozucu oluyor ve hiç bir şey yazasım gelmiyor bazen. Kişilere daha önce görmedikleri yöntemler veya bilgiler veriyorum bir çok okuyucu teşekkür ediyor ama aralarından bir kaçı yayınlayıp ağzının payını veremeyeceğim kadar çirkin yorumlarda bulunuyor bu durum beni demoralize ediyor.
Bu durumda ne yapmak lazım acaba silip geçmek mi? Yoksa ağzının payını vermek mi?
İllaki sizde yaşıyorsunuzdur bu tür durumlarda ne yapıyorsunuz?
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kötü yorumlar veli nimettir bence. Her ne kadar kötü yorum alıyorsan demek ki iyi yolda ilerliyorsun demek. Birde ters açıdan düşünürsek kötü yorum alan yazıyı bi gözden geçir. Zaten kötü yorumlar genellikle kişisel düşüncelere veriliyor. Herkesin düşüncesine saygı duyup geç derim :)
2 kişi bu mesajı beğendi.