-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba Amatör bir blogger sitesi kurmak istiyorum konusu modifiye araçlar ve onlarla ilgili içerikler olacak bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
merhabalar, detaylardan bahsedersen eğer tüm forum olarak sana yardım etmemiz kolaylaşabilir.
mesela ne konuda yardım istersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam blog için öncelikle güzel bir alan adı satın almanız lazım eğer almak istemiyorsanız da blogger alt yapısını kullanabilirsiniz. Daha sonrasında güzel bir tema gerekli ayrıca logo lazım, arama motorlarında gözükmesi için belli başlı işlemler gerekli tabi birçok işlem mevcut ama sizin nasıl bir yardıma ihtiyacınız var önemli olan soru bu
http://www.icodunyasi.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Arkadaşın hiç bilgisi yok ve site nasil kurulur herhangi bir fikri yok galiba. Ben öyle anladım, doğru mudur?
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Şimdi şöyle;
Biraz bütçeniz varsa domain+hosting alıp benden Wordpress hizmeti alabilirsiniz. Veya hiç bütçeniz yoksa Google'ın Blogger hizmetini kullanabilirsiniz ama bir yere varamazsınız
1 kişi bu mesajı beğendi.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaptığın işi kalitesi ile alakalı olarak ücretsiz Blogspot sistemi de sana yeterli olacaktır. 2 ay Blogger ile uğraş 2 ayın sonunda hala senin için cazip geliyorsa para verip wordpress sistem üzerine kurulu bir Website açabilirsin. Bunun için de godaddy en ucuzu olur sanırım. Herhangi bir aşama da sana hiçbir ücret talep etmeksizin yardımcıda olurum
1 kişi bu mesajı beğendi.