-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteniz AdSense Program Politikaları'na uygun olmalı
Başka bir AdSense hesabınız olmamalı. Kişi başına yalnızca bir hesaba izin veririz. Başka bir AdSense hesabınız varsa yenisini kullanmak için lütfen bu hesabı kapatın.
bu hatayı alıyorum sürekli eşimin telefonundan üyelik aldım yine başvurdum yine bu hatayı aldım. Aceba webmaster tools u damı yeni mail adresine taşımalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
s1b3r
Asker yolcusu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Siteyi başka birinden mi satın aldınız? Eğer domain transferi veya düşen bir domain ise eskiden adsense hesabına kayıt yapılmış. Yok siz sıfırdan kurduysanız, iki hesaptan inceleme isteğinde bulunmuşsunuzdur. Tüm inceleme isteğinde bulunduğunuz hesapları iptal edin tekrar tek bir hesaptan inceleme isteğinde bulunun
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben aldım adrsi 45 gün oldu. webmaster tool sorun olmaz diyorsunuz yani ona kayitli mail adresi farkli başvuracağım farklı sonucta
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
butun adsenseleri kapatip 1 tanesiylemi basvurayım yoksa cok farkı bir tel ve isimlemi basvurayım öneriniz nedir hocam
s1b3r
Asker yolcusu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
bütün hepsinden siteni kaldır, tek bir hesaptan inceleme gönder
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yine olmadi ayni sorunu aliyorum bu konuda tecrübesi olan birileri yardim edebilirmi
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Size tavsiyem en onemlisi kullanmis oldugun telefon numarasi onceden adsense alinmis ise otomatik kisiyi biliyor cunku yeni sistem adsensede adsenseyi silince tekrar acmak icin telefon numarasi ile aciliyor. Ben eskiden ayni numarayi birkac adsenseye kullaniyordum baska internetten basvurunca bilinmiyordu yenilerde basima geldi hatta sildigim hesabi tekrar telefon numarasi ile aktive ettim. Yani diyecegim ayni numarayi baska adsenseye kullanmayin birde baska internet hatti ile basvurun.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------