-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi günler,
Adım Gökhan Yörük.22 yaşındayım Bilgisayar Programcılığı bölümünden bu yıl 3,34 ortalama ile mezun oldum.Şuan halihazırda DGS'ye çalışıyorum.İnşallah Bilgisayar Mühendisligine geçiş yapacağım..Boş zamanlarımda yanlarında gönüllü olarak çalışmak istediğim arkadaşlar arıyorum.Bildidigim diller html,css,js,php vs c#.Bu dillerde bildigim frameworkler Jquery , Bootstrap(yeni başladım) biliyorum.Veritabanı olarakta Mysql ile çalışmışlığım vardır.Amacım kesinlikle bir projeye girip fikir çalmak degil.Kendimi geliştirmek ve takım çalışmasına adapte olmak istiyorum.Kötü niyetli bir insan değilim.Beni dahil etmek isteyen kişi pm atarsa geri dönüş yapabilirim.
Edit:Herkese teşekkür ederim ilgi alakası için kendime çalışma arkadaşları buldum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Shou
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ufak çaplı projeler yapabilirsiniz.
Bu arada kendinizi geliştirirsiniz.
Sabit fikir sahibini hapseder. // Nietzche.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Takım çalışmasına adapte olmak istiyorum hocam.Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Wordpress tema ları geliştirerek ufak çaplı yapabilirsin hocam kendine bir sen sitesi aç yeter
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendimi geliştirmek için yapmam gerekenleri biliyorum ama yinede öneriniz için teşekkür ederim.Takım çalışmasına adapte olmak istiyorum aslında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neden güveneyim ki aklımdan geçen.
Iyi biri olabilirsin ama belki kendini tam tanımamış olabilirsin.
Ekip arkadaşı arasaydım bu postan dolayı onaylamazdım. Daha iyi şeyler olabilirdi.
Piyasaya ilk defa atılıyorsunuz yanlışım yoksa en az 20 kişi ile iş yapsaydınız belki bu postu hiç açmazdınız bile arkadaşların dediği gibi ekip olmadan önce bir kaç iş yapın.