lostyazilim
tr.link

Yeni Projem İçin Nasıl Bir Başalngıç

5 Mesajlar 933 Okunma
lstbozum
tr.link

emrahxlx emrahxlx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek sadsa
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba, finans sitesi projem için destek almak istiyorum fakat oluşturmak istediğim proje için ortalama 1500-2000 civarı para isteniyor.
İhtiyacım olan şey kredi hesaplama aracı ve bu araç hangikredi mobil sitesindeki gibi işlevde olsun istiyorum. Bu konuda araştırdım ve github'dan isteğine uygun kod buldum fakat kredi oranlarını kullanıcı girmeden otomatik nasıl çekeceğim bilemiyorum.
Öncelikle mobil görünüme önem veriyorum ve taslak olarak iki adet görüntü bıraktım, bu tasarımda olmasını istiyorum.

Kredi hesaplama kod dosyaları toplam 2 adet sayfa : https://github.com/borasahin/phpkredihesaplama?files=1

Benim tasarım olarak istediğim ;
Anasayfa

Hesaplamanın sonucunun listelenecegi yapılacağı sayfa

Lütfen yardımcı olur musunuz ben inandığım bu projede vazgeçmek üzereyim çünkü 2 bin verebilecek bütçem yok maalesef.

Not: Reco lisanslı wordpress temam var.

wmaraci
reklam

theCrawLe theCrawLe mobiluzman.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
Bana da lazım bu olay yardımcı olacak birisi varsa sevinirim.

öksürüğe ne iyi gelir  https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir

• Üyelik 27.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek sadsa
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Şuan kendi imkanlarımla biraz değiştirdim fakat bankalardan kredi oranlarını otomatik nasıl çekeceğim hiç bilmiyorum.

101222 101222 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 22.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 257
  • Beğeniler 68 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
Aradığınız faiz oranlarını bankaların paylaştığı bir servis mevcut mu onu aramak lazım önce https://www.kredipazari.com/public/affmarketing/genlenderratetable_rss.php ben bunu buldum xml parse ile size lazim olan oranları alabilirsiniz. Eğer bulamadıysanız veya bankalar bu bilgileri servis etmiyorsa bir bot yazınız(simple html dom kutuphanesini kullanarak kolayca yazabilirsiniz) botu bankalarin sitesine gonderin ilgili alanı cektirin ve veri tabanına kaydedin daha sonra bunu otomatikleştirmek icin bir corn job oluşturun. Atiyorum bot otomatik 5 dakikada bir bankalarin sitesine gidicek oranlari cekicek ve veri tabaninda ilgili alanlari guncelleyecek sizde bunlari veri tabanindan cekebilirsiniz

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek sadsa
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Bunu yapabilecek bir bilgi birikimim tecrübem hiç yok ücretli yaptirsak nasıl olur acaba krediyzi.com

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al