-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar,
Bilgi kanalı açmayı düşündüm ve kafamda bir içerik belirleyip ona göre seslendirme yaptım. Movavi Video Editör isimli programdan da birtakım düzenlemeler yaptım içeriğe uygun video arıyorum fakat bulamıyorum bu içerikleri nereden bulabilirim ? Daha doğrusu bilgi kanalları bunları nasıl bulabiliyor. Ek olarak bazı kanallara bakıyorum sanki sesinin dışında birkaç montaj yaparak sesini daha güzel hale getiriyor gibi geldi. Bunun için ekstra bir program var mıdır ? Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adobe audition programı ile sese derinlik falan vererek çok değişik bir ses tonu elde edebiliyorlar. Video bulamıyorsanız resimlerle birşeyler oluşturmayı deneyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Crypto Trader
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kendi ses tonunuza güveniyorsanız sağlam bi mikrofon size ekstra katkı sağlar. Video konusunda en iyisi kendiniz içerik üretemeyecekseniz resimlerden slayttır. (Zaten bir çok bilgi kanalı genelde resimleri "yakınlaştırma efekti" kullanarak slayt video yapıyor.) Youtube olduğu için alacağnız video kesiti muhtemelen youtube da bir başkasının paylaşımında vardır ve buda sizin telif yemenize sebep olabilir. Tabi para kazanmayı açmazsanız sorun olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@karakartal36 sesime güveniyorum fakat bazı bilgi kanallarına bakıyorum yani çok profesyonel ve kulağa hoş geliyordu da ilginiz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim sağ olun dediklerinizi dikkate alacağım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-