buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Mucize nedir biliyor musun ? Deprem de göçük altında bir bebeğin 7 gun yasamasidir mucize.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
TSK PİYADE KOMANDO
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Yıllar önce gençlik dönemimde kafa yapıcı madde çekerken hayal mı gerçek mı bilemediğim bir olay yaşadım. Kafam yerinde değildi o anda hayal mayal peygamberimiz geliyordu, ama böyle bembeyaz nurlar içinde yüzü gözükmüyor elimden alıyordu işte kullanma gibisinden birşeyler dedi efendimiz. Kendime geldiğimde gözlerim sel olmuş ağlıyorum elimde maddenin normalde artığı kalırdı ve hiçbir şey yoktu tertemizdi. O an çok duygulandım böyle normalde namazımı falan da kılardım. Tekrar çektim bidaha görürmüyüm diye işte akıl yok neden çekiyorsun bir daha bırak laneti :) böyle bir anım oldu çok şükür herşeyi bıraktık işimiz gucümuzdeyiz artık Allaha emanetiniz dostlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
N** N**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Dünya fake dünyası oldu. Öyle ki doğru bilgiyi doğru insanı bulmak bile mucize sayılır.
Eğer fetö darbe yapmadan önce ölseydi şimdi celalettin rumiden daha itibarlı leş şeyh olacaktı, kabri gece gündüz ziyaretçi akınına uğrardı.
En büyük mucize akıldır, aklınızı kullanın.
Aklını kullanmayan rezil olur aklını kullanan vezir. islam ülkeleri aklını kullandığı zaman dünyaya vezir oldular.
Şimdi hepsi birden dünyaya rezil oluyor.