BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bende uzun zamandır arayış içerisindeyim. Forumda bi arkadaş bu işi yapıyordu ama o zamanlar açıkçası güvenmemiştim. Yalnız şuan hala yapmakta mı bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bana da lazım bu mavi tik olayı. Takipçi sayısı 2,5k falan aktif ve organik takipçi hepside ve diğer sosyal medya hesaplarını, websitesini de aktif olarak kullanmaktayım. Yalnız muhasebe kategorisinde güncel bilgi paylaşımı yapan bir sayfa için ben ne belge gönderebilirim ki ancak marka tescil gönderebilirim. Daha önce başvurdum bir akrabanın şirket sözleşmesini gönderdim tasdikli reklam ajansı fakat şartları karşılamıyor diye kabul etmediler.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Bende farklı bir merak ettiğimi sorayım öyleyse . Diyelim mavi tik aldık birşekilde ancak daha sonra bu ismi değiştirmeye karar verdim. İsim değiştirmede herhangi bir sorun yaratıyor mu instagram ? Yada isim değişiminden sonra mavi tik sizce gidermi bilgisi olan varsa buda benim çok merak ettiğim bir konudur. Bu aslında biraz şeye benzedi; Butik sayfalarımda çekiliş yapıyorum zaman zaman ve çekilişin kazananı belli olmadan ''Kargo ücreti size mi bize mi ait'' Şeklinde bize gelen sorulara benzedi :D Ama yinede merak işte. İyi forumlar herkese
Recbook Creative