nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
adsense, site içerisindeki giren kullanıcıların hareketlerine ve, gezdikleri sayfalara göre para veriyor. Adsense, botu özel bir algoritma ile yazıldığı için, sitenin en üst köşesinden en alt köşesine kadar kontrolünü sağlıyor ve kullanıcının site içerisinde nekadar çok gezdiğini, ve sitenin işe yarar bir site olduğunu belirlediğinde, zaten tıklamaların değeri artıyor. "tmrarbak.com" bu adrese gelince hocam anlamı nedir ? yanlış anlamada bukadar saçma bir alan adı görmedim. ben bile böyle gördüysem, düşünki google nasıl görsün.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar reklamları sonunda aldım, ilginiz için teşekkürler.
cans
Değişik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günlük 10 k hit alsan hocam.bunun 3 k'sı adblock kullansa,5 k reklamlara tıklamasa 2 k tıklama eder.Çok çok iyi olmasada değirmeni döndürecek kadar kazanırsınız sanırım.
Siteyi inceledimde burç,fal gibi kadınları ilgilendiren bir blog.Reklamlarla iyi kazanabilir.
e-sinema.org -Reklamsız film felan.
Upload işleri yapılır-Arada makale yazılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Taş Mermer
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne kadar kazanırım konusu hakikaten tahmin edilemeyecek bir durum.
Adsense günlük 250, 300 sayfa gösterimine tıklama başına 50 kuruş da verdiği oluyor 1 kuruş da.
Bence bu konu, yarınki tbm'yi doğru tahmin edene şu hediye.... şeklinde açılmalı :)