wmaraci reklam

Çarşı&Pazar - İkinci El Eşya Al ve Sat Uygulaması - Gelişmiş Filtre, 300'den Fazla Kategori

3 Mesajlar 772 Okunma
wmaraci reklam

TurkeyDesign TurkeyDesign WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mobil Uygulama ve Web Tasarım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 68 / 58
  • Ticaret 1, (%100)




Uygulamanın materyali CodeCanyon'dan alınmıştır. https://codecanyon.net/item/ps-buy-sell-olx-mercari-offerup-clone-classified-app/24220109 ... Lakin uygulamada bir çok hata ve eksik bulunmaktaydı. En büyük eksikliği ürün kategorisine göre ürün özelliği eklenmiyordu. Örneğin Ayakkabı kategorisine ait alt özellik olan ayakkabı numarası veya otomobil ilanına özel alt özellik olan motor hacmi gibi bilgiler yoktu. Bu özellik geliştirildi ve her kategorinin özelliğine göre ilan özellikleri eklendi.

Bunun yanı sıra ürüne ait marka/model/tür bölümü eklendi. Arama kısmı kısıtlıydı. Şimdi ise ürüne ait marka/model/tür, ilan detayı ve açıklama bölümleri aratılabilmekte. Filtreleme sistemi tamamen düzensiz ve mantıksız çalışıyordu. Bu tamamen geliştirildi ve ürünün kategorisi, özelliği, teslimat seçeneği, indirimli, kampanyalı, ücretsiz, kiralık, satlık vs gibi bir çok özelliğe göre filtrelenmesi sağlandı. En büyük eksikliklerden biri de fiyatı artan ve azalan olarak sıralama özelliği yoktu ama eklendi.

Bunun yanı sıra haritalı filtreleme de bir çok mantıksızlık mevcuttu. Bu mantık hataları giderildi ve seçilen alana göre en doğru ve alakalı filtreleme getirildi.

NOT: Demo ürünleri görmek için Adana bölgesini seçiniz.

Sahibinden satılık ikinci el araba, mobilya, giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik, kiralık/satılık daire ve daha fazlasını bulabileceğiniz yüzlerce kategori burada.

Çarşı&Pazar uygulaması ile 300'den fazla kategoride kullanmadığınız eşyaları satmak ve bulmak çok kolay. Gelişmiş filtreleme sistemi ve kolay kullanım arayüzü ile aradığınız her şey bu uygulamada sizleri bekliyor.

Kategorilerimize Göz Atın;

Emlak: Satılık ve kiralık evler, daireler, devremülk, fabrikalar, bağlar, bahçeler, çiftlikler, çiftlik evleri, oteller bu kategoriye dahildir. İlanlarınızı hem detaylı verebileceğiniz gibi hem de detaylı arama filtresi ile ilanlarınız rahatlıkla bulunabilecektir.

Otomobil: Satılık ve kiralık tüm araba markaları, oto aksesuarları, yedek parçaları, bakım ve temizlik ürünleri, jant ve lastikler, ses sistemleri, modifiye ve tuning bu kategoriye dahildir. Diğer Al&Sat uygulamalarında olmayan markalara göre kategorilere ayırma sayesinde ilanlarınızı çok daha detaylı verebileceğiniz gibi kattığınız ilanlar alıcılar tarafından rahatlıkla bulunacaktır.

Kozmetik ve Kişisel Bakım: Tüm makyaj ve kişisel bakım ürünleri detaylı bir şekilde kategorilere ayrılmış olup hem kullanmadığınız ürünleri rahatlıkla satabilir hem de dilediğiniz ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Bayan ve Erkek Giyim: Tüm bayan ve erkek giyime özel ürünlere ait kategoriler detaylı bir şekilde uygulamaya eklenmiştir. Bu sayede dilediğiniz ürünü dilediğiniz bedene göre rahatça bulabilecek veya ürünlerinizi artık daha detaylı bir şekilde ilan olarak yükleyebileceksiniz.

Ayakkabı: Bay ve bayana ait ayakkabılara detaylı kategorilendirme sayesinde kolayca ulaşabileceksiniz. Bot, çizme, spor, günlük, topuklu, outdoor, klasik, yürüyüş, koşu, terlik ve sandalet gibi kategorilerden dilediğiniz ayak numaranıza göre ayakkabılara hem rahat ulaşabileceksiniz hem de kendi ürününüzü detaylı olarak yükleyerek alıcıların daha kolay ulaşmasını sağlayacaksınız.

Ve daha onlarca ana kategori ve yüzlerce alt kategori sizler için hazır!

Çok Hızlı: Uygulamamız son teknolojilere göre kodlandığı için çok hızlı veri yüklemesine sahiptir. Bu sayede uygulamayı kullanırken asla yavaşlama gibi problemler ile karşılaşmayacaksınız!

Kolay Kullanım: Gelişmiş filtreleme sayesinde konumunuza göre ürünleri; ucuzdan pahalıya, pahalıdan ucuza, indirimli, kampanyalı, sabit fiyatlı, ücretsiz, kategorilere göre, teslimat seçeneğine göre, ürünün özelliğine göre (Örneğin: ayakkabı numarası, giyim bedeni, araç motor hacmi, eski veya yeni ürün gibi) ve daha fazla kombinasyonlar ile sıralama yapabilir ve dilediğiniz ürüne en kolay ve çabuk bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İndirim Özelliği: Ürünlerinize indirim uygulayabilir ve detaylı aramada indirim özelliği seçildiğinde alıcılar tarafından daha kolay farkedilebilirsiniz.

Fırsat Köşesi: Çarşı&Pazar kullanıcılarına özel indirim kuponlarını fırsat köşemizde paylaşıyoruz. Tek yapmanız gereken indirim kodunu kullanmak ve fırsatları yakalamak. Üstelik her gün yenileniyor ve her gün yepyeni bir fırsatı sizlere sunuyoruz!

Anlık Mesajlaşma: Satıcılar ile anlık olarak mesajlaşabilir, onlara teklif sunabilirsiniz. Üstelik mesajlar ve teklifler anlık bildirim olarak telefonunuza iletilmekte ve bu sayede gelen tekliflerden ve mesajlardan anında haberdar olabilmektesiniz.

Yepyeni ikinci el al ve sat uygulamasını indirerek aramıza katılın. Diğer al ve sat uygulamalarında olmayan eşsiz özellikler ile ürünleriniz daha çabuk satılsın...

Çarşı&Pazar ile sanal pazarını oluşturmanın tam zamanı!

YENİLİKLER


☞ Tüm İlanlar İçin Detaylı Arama ve Filtre Özelliği Getirildi
☞ Kitap, organik, otomobil, notebook, telefon, tablet, bilgisayar, petshop, mobilya, züccaciye, yapı market, elektronik, ziraat, emlak, kozmetik, bay/bayan giyim, ayakkabı, hobi, kişisel bakım, aksesuar ve daha fazla yüzlerce alt kategoriyi sizler için ekledik. Bu sayede hem daha kolay ilan ekleyebileceksiniz hem de aradığınız ürünü daha detaylı bulabileceksiniz. Artık istemediğiniz ürünleri incelemek zorunda değilsiniz...

Google Play Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstrdesign.buysell

Not: Uygulama daha dün kullanıma sunuldu ve test ediliyor. Sizlerin de görüşünü almak istedim. En kısa zamanda tanıtımları da yapılacak olup uygulamanın kitlesi artırılacaktır. Ayrıca eksik alt kategoriler de ekleniyor. Yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi esirgemezseniz sevinirim.
 

 

wmaraci
reklam

EmreTaner EmreTaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 690
  • Beğeniler 44 / 128
  • Ticaret 5, (%100)
Başarılar rakiplerinizle işiniz zor ama tebrikler güzel bir uygulama olarak gözüküyor.
TurkeyDesign

kişi bu mesajı beğendi.

ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.

TurkeyDesign TurkeyDesign WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mobil Uygulama ve Web Tasarım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 68 / 58
  • Ticaret 1, (%100)

EmreTaner adlı üyeden alıntı

Başarılar rakiplerinizle işiniz zor ama tebrikler güzel bir uygulama olarak gözüküyor.


Teşekkür ederim. Tanıtım çalışmaları yapılacak. Şuan için sadece test yapılmakta. Hata ve eksikleri kullanıcı deneyimlerine göre gidermek için çalışıyorum. Umarım dediğiniz gibi güzel bir şekilde ilerler.

Peki kullanıcı olarak gördüğünüz artı ve eksileri söylerseniz çok sevinirim.
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al