-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sitenin logosunu ve ismini çalıştım şimdi temadan anlayan bir arkadaşa ihtiyacım var :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
ceo
-
-
Ad Soyad
Ö** Z**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam eğer istersen 300 kusur yazılı %100 seo uyumlu günlük ortama 20-100 kişi siteye giriş var sadece domain alacaksın adesense kabul eder istersen uygun fiyata bırakırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Amatör ruhla blogger tam senlik. Senin wpye girmene gerek yok ki ben blogger sitem ile aylık milyon görüntüleme alıyordum. Daha sonra istersen alan adı alırsın. Oda yıllık cüzi bir miktar zaten. Yani motorcu.blogspot.com olarak açarsan şuan blogger üzerinde daha sonra istersen alan adı satın alıp direk motorcu.com olarak yayın yaparsın. Wp gerek yok hostinge gerek yok vs
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan için bir adet domain satın alıp blogspota bağlarsan ilerde siten indexleri, satın aldığın alan adıyla almış olur. 2 ay sonra blogspottan özel alan adına geçersen sitenin hiti düşer. Ucuzundan bir domain al 1 yıllık. Eğer baktın ki bu işi yapabiliyorsun, domainin süresi bitince uzatıp yoluna devam edersin. Baktın 2 ayda sıkıldın en fazla 10 TL kaybetmiş olursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blogger'a deneme-yanılma platformu gibi davranıyorsunuz ama kendisi hosting problemi olmayan ve istenildiği gibi düzenlenebilen bir sistem. 11 yıldır bu işin içindeyim ve bana fazla bile geliyor. (Amaç yazmaksa)