57129
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. wordpress sitem için litespeed cache yükledim. İnternetten ayarlarına baktım ve kurdum. Pagespeed ve GTmetrix gibi sitelerden kontrol ettiğim de puanlaması yüksek ama sıkıntı şu ki site açılmıyor. Slider kısmı dönüp duruyor yükleniyor modunda kalıyor yani. Eklentiyi sıfırladım sorun yine aynı. Ama eklentiyi etkisizleştirince site normal bir şekilde açılıyor. Sorun nedir acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
J** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Minify ayarlarını tek tek aç/kapat yaparak siteyi konrol edin. Muhtemelen css/js sıkışmasından kaynaklanıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
57129
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepsini kapattım buna rağmen açılmıyor. Anca etkinsizleştirince düzeliyor site. Eklentiyi sıfırlayınca bile açılmıyor hosting kaynaklı olabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eklentiyi cPaneliniz üzerinden devre dışı bırakmayı deneyin. Eğer sorun çözülmüyorsa .htaccess dosyanızda LSC Cachenin satırlarını silin ve tekrar deneyin. (.htaccess te ayarlar kalabiliyor.)
Bunun yanında Minify ve Combine özelliklerini kapatarakta deneme yapabilirsiniz. Tahminimce sorun buradan kaynaklanıyordur.
Eğer sorunu çözemezseniz, pm den sitenizi atarsanız incelemek isterim.
GoFast
En Hızlı Web Hosting
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hostunuz Apache yada Nginx kullaniyor olabilir mi ? Eger Litespeed ise, .htaccessi ismini degistirip tekrar aktif edin Litespeedi o sekilde bi deneyin. yeni .htaccess olusturacak boylelikle ve calismasi lazim hic bir ozelligi daha aktif etmediyseniz, daha sonra arkadaslarin bahsettigi gibi ayarlari tek tek yapin
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Aynı sorunu şuan bende yaşıyorum. Ve litespeed server kurulu sunucuda.