enrythink
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
Merhaba hocam whatsapptan yazan benim. 0537... Numara
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
enrythink adlı kullanıcı beni whatsaptan ekliyor bana deneme hesap at biryerle anlaştım hocam deneme istiyor diyor. konumda uyarmama rağmen kırmadım 2 deneme ücretsiz hesap verdim. daha sonra arkadaşımız bunun üstüne pişkin pişkin hesapları at ödemeyi çıkarayım diyerek bizle kafa geçiyor.
deneme isteme sebebin nedir o halde kardeş ?
konumda alışverişim refaransım belli.
benmi sana geldimde hesap satmak için sen benden tüm hesapları para ödemeden almak istiyorsun.
biz bu kadar aciz değiliz kardeş kimseyede kendimizi aşşalatmayız. param yok desen ben sana 10 tane 20 tane bedavada veririm ama laf oyunlarına gerek yok.
neymiş ticaret sayım azmış ondan biz güvensizmişiz galiba :) . kusura bakma senin gibi sadece sayıya çalışsaydım emin ol burada yaptığım ticaretlerle çalıştığım kişilere trader işletsem seni 5 e katlardım :) ama organik çalışıyorum :)
herkesin konusu ve malı kendine değerlidir. senin paranda çok değerliyse almazsın olur biter. milletin zamanını harcama !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
tutsaksak yani varol abiyi uzun süredir tanırım *** ve burdan her konuda sağlam ve ticaretine düzgün bir abimizdir. duruma bakılırsa bu arkadaşımızın parası çok değerli belliki kendinden başka herkes güvensiz geliyor kendine sanırım. o zaman kendine bi forum kur kendin al kendine sat bence, konuda referans var bence her işine kefilim yani yaptığın iş değilmiş hem adamdan deneme hesap al hem hesapları iste ortada ödeme yok ticaret bu olmuyor uzun zamandır çalıştığım biri
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Pazarlamacı
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
@tutsaksak hocamın satığı hesablar ciddi anlamda sağlam hesablardır ve kendisiyle çalışmaktayım ve gözüm kapalı da almaya devam etmekteyim hiç kimse ortada para yoken çalışmaz paranız değerliyse almayın hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.