-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Merhaba,
Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir online ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle, kullanıcıların veya reklamverenlerin ekosistemi algılama biçimini olumsuz etkileyebilecek davranışların saptandığı hesaplarla ilgili işlem yapmak zorunda kalabiliyoruz. Sizin durumunuzda, hesabınızda (Yayıncı Kodu: pub-9923425117868460) geçersiz trafik saptandığı için hesabınız devre dışı bırakılmıştır. Bu nedenle, AdSense'e bağlı olarak çalışan ürünler (ör. AdMob ve YouTube) üzerinden reklam yayınlama ve para kazanma işlevleri de devre dışı bırakılacaktır.
Tespit ettiğimiz geçersiz trafik hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor olabilirsiniz. Ancak bu bilgiler tescilli algılama sistemimizi atlatmak için kullanılabileceğinden, yayıncılarımıza belirli hesap etkinlikleri hakkında bilgi veremiyoruz.
Ad Exchange yayıncıları için:
Ad Exchange hesabı, geçersiz trafik nedeniyle devre dışı bırakıldı
İhlali düzeltmek ve program politikalarımıza uymak için sitelerinizde, uygulamalarınızda ve kanallarınızda gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra itiraz sürecimiz aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda sitenizin trafiğiyle ilgili kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan veya geçersiz trafiğin diğer olası nedenlerini belirttiğinizden emin olun. Yayıncı kodunuz pub-9923425117868460 şeklindedir. Hesabınızın tanımlanması için itiraz formuna bu kodu girebilirsiniz. İtirazınızı göndermeden önce lütfen hesapların kapatılmasına yol açan en yaygın nedenlerin yer aldığı listeyi inceleyin.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google Reklam Trafiği Kalitesi Ekibi
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
aynen temizlik başladı yani sadece zaman kaybı olmaktan başka bir şey değil pinterest
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pin to pin yapmıyorum, shadow hesap ban, domain ban yok 5 aydır, temiz temiz kazanıyorum...
Geçmiş olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
eğer hit sadece pinterest ise sonunda ban atacaktır diye düşünüyorum yakında sizede geçmiş olsun deriz diye umuyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pinterest hiti ban sebebi olduğunu sanmıyorum, 1 yıldır sadece pinterest hiti var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Arkeolog, Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pinterestte doğal hit alıyorsanız neden banlanacaksınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İnce bir ayrıntısını yapmayan herkes ban yiyor :) Yakında bununla ilgili bir eğitim çıkartmayı düşünüyorum ince ayrıntısına kadar :) İyi forumlar.
VaveTR
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**