Ulpianus
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Millet tutuşmuş şu an ***'da. Tüm alacaklar gitti,ticaret kayıtları gitti... Fena ortalık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Designer & Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş olsun demek isterdim ama demiyorum :rolleyes: çok saygın arkadaşlar arasında yer almaktan mutluluk duyduğum bir forumdu ama yöneten ve yöneticilerin hakkında atıp'ta tutmak istemem ama şayet zaten dediğiniz gibi platin üyelik yada diğer adla (***'a bağış) adı altında kullanılan üyelik daha iyi niyetli davrandıkları bir kesin. İlk haftada 45 TL iş yaptım ve hakkımı alamadım karşı tarafın savunmasını dinledim sadece 3 gün banladılar başka birisi olsaydı kesinlikle süresiz banlanırdı ama şayet durum ortada ben giden üyeliğime ve tradelerime yanmıyorum bir çok arkadaş ile işler yaptım onlar ile iletişimi kaybettiğime yanıyorum sadece. Parasını ödeyip alamadığım işlere yanıyorum neyse Geçmiş olsun. Geçende sadece bir açıklama konusu açmıştım ama bazı arkadaşlar baltalamaya çalıştı yada sevmediler konumu her neyse umarım wmaraci'nin bu şekilde ne davranışları olur nede hataları.
Herkese, iyi forumlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu tip hacklenmelerde sorunun host firmasında olma ihtimali yüksektir.Moderatörün şunun bunun üyeliğinin çalınmasından çok,birilerinin servera elini kolunu sallayarak girdiğini düşünüyorum.
*** iyidir veya kötüdürün şu anda tartışılmasının kimseye bir getirisi yok.Zor durumdayken birileri,fazla yüklenmemek gerek.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
spyhepyek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi bana kaybolan üyeliğimi geri verseler,
Şimdi bana ***'da bir ömür vaat etseler,
Şimdi bana yeniden "ister misin?" deseler,
"Teşekkür ederim, kalsın" olurdu cevabım.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Evet ya ne kadar çok *** düşmanı var arkadaşlar böyle birşey yok.yönlendirme fln yk.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dün benim msn de biri *** mysql indiriliyor %10 yazmıstı cocuk redhackten :S:S:S:S
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://egetasarim.net | adana web tasarım Psd To Css
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
@Ben girdiğimde herhangi bir yönlendirme yoktu o yüzden yorum yaptım ve arkadaşlar evet *** kötü günler geçiriyor ama düzelicek ve toparlıcaktır.