-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ;
Hava durumu için bir site kurmayı planlıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa lütfen pm atsın.
İSTENİLEN ÖZELLİKLER
- Türkiye'de olan tüm il ve ilçeler
- 5,10,15 günlük Hava tahminleri
- Mobil Uyumlu
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.Net Developer - İng Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten var neden amerikayı birdaha keşfecekseniz ki ? Bence başka bir şeyler düşünün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Mesleğim yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
evet belki olabilir hani amerika'yı tekrar keşfetmek diyorsunuz ama belki Amerika'nın keşfedilmeyen daha ücra köşeleri vardır kim bilir belki de o bulunmayanları bulup çıkartacak arkadaşımız aklında daha değişik tarzda düşüncelerde olabilir temel olarak bunları istiyor olabilir insanlara ben de direkt böyle yaklaşımla yaklaşmak onların hevesini sevkini kırmak olur..
https://hakankorkmaz.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
HakanKorkz hocam hayalperest olmaya gerek yok :) Şimdi bu arkadaşın dediği olay nasıl olacak? Bunu anca API ile yapacak. Yani herkesin aynı veriyi aldığı yerden aylık belli bir ücret vererek API ile çekecek. Herhangi bir farklılık olmaz, olamaz. Ha derse ki bende para bol, her şeyi manuel olarak girecek elemenlar tutacam, o zaman bir şey demem :D
ozmencelik hocama katılıyorum. Amerika'yı yeniden keşfetmeye lüzum yok. Sadece paranız boşa gider.
1 kişi bu mesajı beğendi.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri