-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar en iyi eklenti sizce hangisi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ne farkı var ki? Seo'yu sonuçta biz yapıyoruz. Eklenti yol gösteriyor. Fazla takılmayın bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eklentiler aşağı yukarı aynı özelliklere sahip. Sitenizi seo kriterlerine göre yapılandırmabilmenizi sağlarlar. Sitenizin seolarını hazırlayıp arama motorlarında bulunmanızı sağlamazlar.
Kolay kullanım amavına göre bumu değerlendirebilirsiniz. Bem Yoast kullanıyorum, all in seo kullanmadığım için bana Yoast iyi geliyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Merhaba. Sonuçta ikisi de aynı görevi görüyor. Eğer SEO hakkında fazla bir bilginiz yoksa ve temel olarak ayarlamalar yapacaksanız Yoast SEO kullanın. Ama bilginiz var ise ve her detayı ayarlamak istiyorsanız All in SEO eklentisini kullanın. Ben bazı sitelerimde Yoast bazılarında ise All in kullanıyorum.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ben üçünüde kullandım rank math ilk çıktığında ilk kuranlardanım. şöyle bişey, ilk site kurulumu yapacaksan rank math önerilir. köklü bi site üzerinde değişiklik için önermem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yoast SEO ve All In Seo standart kabul edilen uygulamalardır. Bu iki seo ile sitenize yapacağınız yapılandırmalar ile sitenizi kurtarabilirsiniz. RankMath seo üst düzey daha profesyonel bir uygulamadır. Gerçekten diğer seo uygulamalarının eksiklerini RankMath SEO da görebilirsiniz. RankMath kendi kriterlerini oluşturup size eksiklerinizi gösterir. Bu üst düzey yapılanmayı gerçekleştirebilirseniz ne ala.
Site SEO Analiz için RankMath kullanmanızı ve diğer seo uygulamaları ile sitenizi yapılandırmanız yeterli olacaktır.
RankMath seo nun üzerine tanımam diyen arkadaşlar, seo uygulamasının siteye kuş kondurmadığını bilmedikleri belli. Sitenizde seonun önemi siz o siteye ne koyduğunuz ile alakalıdır. Doğru kelimeleri, doğru paragrafları işaretleyip index botları için seo olarak düzenlediğinizde en kıytırık olanı bile size yeter.
Seo programlarının temel katkısı, site yapılandırmanızda şu eksik, bu eksik, bu olmamış, şunu düzenle şeklinde size yol göstermektir. Teknik anlamda Sitenizi ÜST sıralara taşıma gibi bir fonksiyonu yoktur.