-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web & Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir kaç arkadaşımdan duyum aldım. Sanırım sahte hesaplar temizleniyormuş. Bir arkadaşın sayfasında 4.950 kişi vardı. Şuan baktığımda 4.920 kişi var :)
Bence çok daha iyi olmuş böyle bir şey varsa. Sahte hesap olduğunu nereden biliyor acaba? Aktifliği ya da henüz zaman tüneline geçmediği için, veyahut cep telefonundan onaylatmadığı için gibi sebeplerden dolayı sanırım.
İlerki zamanlarda açıklanır herhalde.
WebEkibim.com / İnternet Çözüm Ortağınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Bndede var bi tane sahte hesap zaman tünelinde cep onaylı ve abartarak arkadaşl ekleme hiç yok ceza felanda almadım :) Hadi gelip silsin benim hesabı mark bro :)
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Evet, facebook yöntemini uzun süredir aktif olmayan kişilerin beğendiği sayfalardan beğenmelerini siliyor. Bu yüzden de kasılan sayfalar güme gidiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Silinsin ya çok iyi olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
sosyalme.com
ylcn53
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Tasarım, Flash Animasyon
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beğeni arttırmak için çok sayıda sahte hesap var. Benimde kullandığım bir hesap var bu hesap ile bazı sitelerden sayfa beğenerek kredi kazanıyor ve kendi beğeni sayfamı beğendiriyorum. Etik olduğu söylenemez. Bunu çok büyük firmalar da yapıyor. Şaşırtıcı olan dün vizyona giren bir filmi neredeyse milyonlar beğeniyor. Bunun normal olması düşünülemez. Elbetteki beğenilerin bir kısmı gerçektir ama emin olun çok küçük bir kısmı gerçek hesaplara aittir.