Hesabın askıya alınmış ve bu eylemi gerçekleştirme izni yok. adlı bir mesaj belirdi twitter hesabıma giriş yaptığımda mail ile bilgilendirme gelmedi, hesabımı sadece oyun için kullanıyorum, kişisel bir hesap değil, tweet paylaşmıyorum ama kullanıcı adı hesap adı ve hesap resmi mevcut yumurta hesap değil. Neden askıya alındığına dair hiç bir fikrim yok? hesabın şifresini değiştirmeye müsade ediyor mail aracılığı ile lakin e-posta isim vb bölümleri değiştirme izni vermiyor.
Twitter desteğe türkçe olarak askıdan çıkması için bildirim yaptım ve ''Kurallarımızı birden çok kez veya tekrarlayarak ihlal ettiği için hesabınızın askıya alındığını bildirmek üzere size ulaştık. '' adında bir mail ile geri dönüş yaptı 1 gün sonra ama ben hesabı kullanmıyorum bile sadece oyuna giriş yapıyorum bu hesap ile yorum atmıyorum 2-3 tane büyük sayfayı takip ediyorum hesap ile başkada bir işlem yapmadım uzun süredirde kullanmıyorum hesabı oyunada girmiyorum.
İlk desteğe yazdığımda türkçe yazmıştım, şimdi İngilizce olarak tekrar bildirdim, açılma olasılığı var mı? Neden askıya alınmış olabilir, profil resmim ünlü bir markanın profil resmiydi, oyunda aynı ismi kullandığım için avatar olarak kullanabileyim diye bu resmi seçmiştim.
Edit: İmla.