Merhabalar Anasayfamda post paylastigim zaman aciklamada tarih yaziyor ben o tarihi x dakika önce olarak degistirmek istiyorum fakat temada boyle birsey yok kod ile yapmam lazimmis yardimci olabilecek bir musluman kardesim vardir inşallah 1 haftadir ugrasiyorum ufacik şeyle
Hocam ayarlarla alakası yok ana sayfamda grit plugin var contect wievs eklentisi eklentinin onun kod bolumunden x dakika once kodunu okutamamiz lazim beceremiyorum velhasıl
public function zamanDonustur($zaman){ $zaman = strtotime($zaman); $zaman_farki = time() - $zaman; $saniye = $zaman_farki; $dakika = round($zaman_farki/60); $saat = round($zaman_farki/3600); $gun = round($zaman_farki/86400); $hafta = round($zaman_farki/604800); $ay = round($zaman_farki/2419200); $yil = round($zaman_farki/29030400); if( $saniye < 60 ){ if ($saniye == 0){ return "az önce"; } else { return $saniye .' saniye önce'; } } else if ( $dakika < 60 ){ return $dakika .' dakika önce'; } else if ( $saat < 24 ){ return $saat.' saat önce'; } else if ( $gun < 7 ){ return $gun .' gün önce'; } else if ( $hafta < 4 ){ return $hafta.' hafta önce'; } else if ( $ay < 12 ){ return $ay .' ay önce'; } else { return $yil.' yıl önce'; } }
Wordpress hakkında pek bilgim yok fakat yukarıda yazdığım fonksiyonu kullanmak istediğin yerde çağırarak dönüştürmek istediğin zamanı fonksiyona gönderirsen tam istediğin şeyi alırsın Örnek ; . . ...
/* $this->fonksiyonun yazılı olduğu dosyanın adı->cağırılacak fonksiyon seklinde */
xSora istediğin böyle birşey mi ? eğer buysa tek satır kod ile yapabilirsin. uzun uzun yapmana gerek yok. eğer bu ise yapamıyorsan burdan yazarsan ücretsiz yardımcı olurum.
Merhaba. Çözümü buraya da yazmanız aynı soruyu sormak isteyen kişilere yardımcı olacaktır. Bilmeyenler de faydalanmış olur ayrıca forum içinde kendiliğinden arşivlenmiş olur. Şahsi düşüncem bu yönde.
üstteki sprintf ile başlayandan itibaren siliniz ve alttaki kodu ekleyiniz sorun düzelir normal plugin olmadan eklentisiz kullananlarda bunu kullanabilir sorunsuz çalışmaktadır.