-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
ikm
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
S.a arkadaşlar uzun zamandır e-ticaret yapmak istiyorum ama altyapı konusunda çok kararsız kaldım.en son ticimax ve tsoft arasında bir şeçim yapacaktımki bi baktım opencart, woocommarce ve magento gibi yazılımlardn haberdar oldum ve kafam allak bullak oldu ve bu yazılım konularında uzman olmadığım için hangisini seçeceğimi bilemedim.bu işten anlayan uzmanlardan hocalarımdan isteğim bana ne olur doğru yolu gösterin.belki bu sayede bu kardeşinizin hayatı değişecek.Şimdi benim durumum şöyle abilerim kardeşlerim; vergi mükellefi oldum sırf bu işi yapmak için takı üzerine e-ticaret sitesi açmak istiyorum .toplamda 100-200 arası bi ürün olacak ve sitemin böyle şık ve dinamik, siteye girenlere güven ve kalitesini gösterebilecek zengin modülleri olan toplam maliyeti ennn fazla 10.000 lirayı aşmayacak profesyonel görsel içerikleri ve zengim modül ve entegrosyonları olan bir sitemin olmasını istiyorum.ne olur bana yardım edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam profesyonel cmbilisim bu işin uzmanı odur görüşün derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
shopphp de var bakabilirsiniz.
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bütçeniz var ise kendi yazılımınızı yaptırın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir yılı aşkın süredir 8.000 den fazla modelin olduğu bir mücevher projesini yönetiyorum. T-Soft ile çalışmayın. Kendilerinin ekmeğinde gözüm yok fakat destek konusunda aşırı zayıflar. Altyapıdaki mantık hataları ticari anlamda zarara uğramanızı sağlıyor. Ticimax ve İdeasoft destek konusunda biraz daha iyi olsalar da onların da altyapılarında ciddi sorunlar var. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kendi sisteminizi yazdırın demek isterdim ama 10.000 TL bu iş için sadece giriş tutarıdır. Yazılım desteği alabileceğiniz bir yer var ise WooCommerce + WordPress entegrasyonu ile bu işe başlayın. Açık kaynak olması sorunları düzeltmeniz için size fırsat sunduğu gibi güncellenmesini de kolaylaştırıyor. 10.000 Lira yatırıp düzenli olarak satış yapabilir hale gelmek baya vaktinizi alacaktır. Sandığınızdan çok daha zor olabilir. Reklam bu işin kilit noktası. Güven verecek arayüz ve arabirime sahip olmanız gerekiyor. Bunlar da zamanla oluyor. E-Ticaret paketi satanların afilli sözlerine inanıp tuzağa düşmeyin. Bu işin içindeki kimse bu tür panelleri kullanışlı bulmuyor. Bulanlar da torpil geçip toz kondurmuyordur. Her birinin mantık dışı metotları olabiliyor. Bu yüzden WordPress + WooCommerce ile bu işi çözmenizi tavsiye ederim. Bütçesi olanlara Crealive firmasını şiddetle öneririm. Bu işi reklamsız çevirip sektörün liderlerine altyapı sağlıyorlar. Ürünü sepete atıp karttan ödeme çekmek ve bunu panele düşürmek eskisi gibi eticaret sayılmıyor. Araştırmanızı buna göre yapın derim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sanatkutusu.com hoşunuza giderse yardımcı olabilirim.
https://www.yazilimaktif.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
ideasoft ile çalışma fırsatım oldu gayet güzel sistem inceleyin derim.