myenes adlı üyeden alıntı
%100 görünce anlık 5k falan online var sandım :) Hosting firman ile alakalı bir sorun mümkünse başka sunucuya taşın sorun düzelir.
Zaten şuan başka sunucuya taşınmış durumdayım.Sunucudan dolayı değil sitemde ki bir döngüden dolayı ama bir türlü bulamıyorum.
Ek Olarak: Error logum sürekli bunu yazmış;
[31-Jul-2012 20:41:22] require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/ker/single.php'), get_header, do_action('get_header'), call_user_func_array, mypopularity_set_cookie tarafından oluşturulan INSERT INTO wp_mypopularitydata VALUES (1477, 1) sorgusu için WordPress veritabanı hatası Table 'webmaste_tekno.wp_mypopularitydata' doesn't exist
[31-Jul-2012 20:41:30] require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/ker/single.php'), get_header, do_action('get_header'), call_user_func_array, mypopularity_set_cookie tarafından oluşturulan SELECT * FROM wp_mypopularitydata WHERE id=89 sorgusu için WordPress veritabanı hatası Table 'webmaste_tekno.wp_mypopularitydata' doesn't exist
[31-Jul-2012 20:41:30] require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/ker/single.php'), get_header, do_action('get_header'), call_user_func_array, mypopularity_set_cookie tarafından oluşturulan INSERT INTO wp_mypopularitydata VALUES (89, 1) sorgusu için WordPress veritabanı hatası Table 'webmaste_tekno.wp_mypopularitydata' doesn't exist
Ek Olarak: Arkadaşlar lütfen yardım edin error log da full wp_mypopularitydata' doesn't exist hataları var.