-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Devamlı soru soracağın birinci elden biri olmalı devamlı sormalısın diyorum.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
En yakın bu forum var sorabileceğim şu anlık kimse yok. Eğitim videoları ile ilerliyorum.Takıldığım yerlerde ya da unuttuğum yerlerde tekrar videoya dönüyorum tek çarem orası :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konu biraz hort olacak ama konu sahibi arkadaşın şuan ki durumunu merak ediyorum.
Pes mi etti yoksa php uzman adayı olma yolunda mı ilerliyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sizin adınıza gerçekten sevindim. azim ve hırs sayesinde yapılamayacak birşey yoktur.
temel kaynak bulduğunuz da benide bilgilendirirseniz sevinirim.Ben de sizin konuyu açtığınız zaman ki gibiyim. php ile ilgili neredeyse hiçbir bilgim yok:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Designer & Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaynak konusunda size yardımcı olabilirim esasında kendinizi geliştirmek için aday olduğunuzdan dolayı, sabır ve azim sizinle olsun.
Kitap okumayı severim diyorsanız size iyi bir alternatif kitap ve googlede aradığınızda hakkında çok olumlu yazılar okuyabilirsiniz, Kitabı satın aldıktan sonra illa PC başında olmanıza da gerek yok otobüslerde vb.. yerlerde okuyabilirsiniz.
Kitap : A'dan Z'ye PHP - Rıza Çelik
Diğer bir kaynak ise turkekip.com videolu eğitim setleri.
Fonksiyonlardan, Terimlerden sonra direk olarak Proje'ye başlaması sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Direk olarak video değil yanında kaynak kodlarını da veriyor videoda takılıp ileri geri yapmanıza'da gerek yok direk php dosyasını açıp içerisinden çalışabilirsiniz.
Bunların yanında daha iyi kaynaklar olabilir onları'da diğer arkadaşların size tavsiyelerde bulunacağına eminim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bana kalırsa bu iş ev geçindirmek amaçlı değil de ek iş olarak yapılmalıdır. o yüzden beklenti yüksek tutulmadığı sürece hiçbir sorun olmaz.
Aramızda illa ki bu yollardan geçmiş arkadaşlar vardır onlar da tavsiyelerini açıklarlarsa memnun kalırız.