-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Freelance Web Tasarım ve SEO
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, aklımda bir proje var temel özellikler olarak hemen hemen aynı ama sektörü farklı, insanların girip profil oluşturabiliceği satıcı ve alıcıyı buluşturan bir sistem yapmayı düşünüyorum, bunun en azından prototipini wordpress ile yapmak istiyorum ve aktarılacak parayı havuz sisteminde nasıl tutarız o konuda da bilgisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bu tarz bir site açmayı düşünüyorsanız özellikle kendinizin kodlamasını şiddetle tavsiye ederim. Rakiplerinize karşı hayatta kalabilmek için onların sunmadığı sadece size özel özellikler eklemeniz gerekir.
Diğer türlü satıcılar siteye akın edebiliyor, ilanlarını açıyorlar. Fakat alıcı bulmak kolay olmuyor. Bu durumda da müşterileri olmadığı için satıcılar sitenizi terk etmeye başlıyor haliyle müşterinin alışveriş yapacağı tutuyor, satıcıya ulaşamıyor. Özellikle geçen yıl bu tarz pek çok proje standartın önüne geçemediği için sonlandırıldı.
Tabii birde iyi bir bütçe ayırmanızı öneririm. Kendiniz kodlayıp, buyrun hiçbir sitede olmayan şöyle fırsatlarımız var dediğiniz sürece başarılı olunabilir. Tabiki bunlar benim görüşüm.
Sorunuza gelecek olursak, Jobster teması aradığınız tema olabilir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ederim, araştırmaya devam ediyim dediklerinize katılıyorum ama en azından bir prototip olarak wordpress'i denemem lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende açıkçası kendiniz kodlamanızı tavsiye edeirm hazırlar sizi tatmin etmeyip bu konuda verimli çalışmayacaktır
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O kadar kapsamlı bir siteyi kodlayacak kadar bilgiye sahip değilim, çok fazla kompanent var beni aşıyor ama uzun vadede düşünüp öğrenmem gerekecek sanırım, teşekkür ederim.
Önerilere açığım...