-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Domain : İHS
Blogger : İyi ama istediğini kuramın tam hakim olmaıon hostuna hazır bir şey yani
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benimde domainlerim ihs'de.Domaini dns zone alanından yönlendir frame içi yönlendirmeyi kapat baştan yap ayarlarını eğer para kazanmıyorsan wordpress' geçip hosta para ödeme derim.Unutma geçtiğinde bunun veri tabanı hatası var,trafik aşımı var, up time oranı %99 derler hergün 1-2 saat erişim sağlıklı değildir.Saldırıya uğrar yedekler gitti derler siten silinir.Özellikle ihs'den host alma pişman olursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
İlk başlarda
Bilgeyazar'da blogger tabaanlı olarak başlamıştı hostinge geçtiğimde gerçekten neden daha önce geçmedim acaba diye büyük bi pişmanlık duydum ziyaretçi sayısı Wordpress sistemi ile birlikte neredeyse 2 katına çıkmıştı tabi karar yine de sizin :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Her zaman söylendiği gibi "
ucuz etin yahnisi yavan olur." yani eğer kaliteli firmalar ile çalışıyorsanız hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz ayrıca bunu 8 sene önce söylemiş olsaydınız tüm kalbim klım ve mantığımla sizi desteklerdim ama günümüzde bir Web sitesinin barındırma masrafı 2 günlük sigara masrafına eşit sayılır (günde 1 paket = 6,50) :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
sasaleyte adlı üyeden alıntı
hitsiz siteler için evet ama siten olurda bir patlarsa o sınırsız trafik falan yalan olur bu sefer cpu'yu aştınız diye kapatırlar siteni vps falan alman gerekir o da hiç öyle sigara parası falan değil.300-500 kişinin ziyaret ettiği siteler için masraf düşük orda haklısın
O zamanda zaten devreye mantığın girmesi gerekemez mi ? nasıl olurda o kadar büyük bir trafiğe sahip web sitesi kendi sunucu ücretini ödeyemiyor ? eğer ödeyemiyorsa neden binbir türlü işkence ile webmaster yada blogcu olma yolunda diretelim ki ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Yok hocam benim böyük trafik olmaz en fazla osla olsa 5k olur :D günlük :D
Ek Olarak: Bu arada İHS ye yazdı ben yadım bölümüne soru olarak sitenizden kaynaklanır dediler yavaşlık uyuzluk var bir de her sayfanın linki farklı olamaz dediler :(...
Neyse ben alam yakında da host olarak ne öneririsiniz :)
Ek Olarak: Şu hostingten alsam çökmez di mi?
-->
http://ugurhosting.net/
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Özkula'yı önerebilirim. ben (şu anda) gayet memnunum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-