Site Adresi:https://sanal-ansiklopedi.blogspot.com/
İstenilen Fiyat: 500 Tl
Kategori-İçerik: Genel
Açılış Yılı: 2017
Hosting Dahil : Blogger Ücretsiz
Domain : Yok ( Blogspot Uzantılı)
Banlı olduğu sponsor : yok
Tema : Ücretsiz
AÇIKLAMALAR
Merhaba arkadaşlar 2017 yılında açmış olduğum ve ilk zamanlarda 10-12 özgün ve geri kalanı düzenlenmiş içeriklerden oluşan daha sonra diğer bloglarıma yöneldiğim için herhangi bir içerik girişi yapılmayan son yazımı 2018 de girmiş olduğum search console eklenmiş ve ayarları yapılmış , site mabil hızı 81 ve masüstü hızı 90 üzeri olan bloğumu satmak istiyorum. Açıkçası söylemek gerekirse 2 yıldır yazı girişi yapmadığım halde günlük 3-5 kişi geliyor.
En önemlisi burası 2019 Mart ayında Kobe Bryant hakkında girmiş olduğum özensiz hazırladığım yazı 1 haftada hit oldu ve bloğum kendini ispatlamış oldu 1 haftadır iki yazıya gelen hit 1500-2000 lerde geziyor ve yazılar biraz geliştirildi ve hitde yükselmeye devam ediyor. Kobe Bryant ile ilgili kelimelerin bazılarında ilk sırada .
Kısacası 1 haftadır talih kuşu kondu diyebilirim. Bloğun kazancına gelince yok denilebilir çünkü sadece bir haftalık hit yükselmesi günlük 3-4 tl diyebilirim hite bağlı tabi düşermi yükselirmi bilemem.Alan kişi düzenli yazı girişi ile hiti koruyabilir ve yükseltebilir.

İletişim PM yada 0530 4928175 ( Whatsap akşam 5 ten sonra şu an bakamıyorum)

Ek bilgi: Adsense güncellemesi olmadan önce bloğu adsense sitelere eklemiştim şu an yani siz kendi adsensenize eklerken onay alıp alamayacağı konusunda bişey diyemem ilgilenenler varsa bakıp inceleyip ona göre iletişime geçsin lütfen.

Herşey ortada gizli saklı yok sormak istediğiz sorulara cevap vereceğim.

Saygılarla