Merhaba bu jQuery dersimizde sizlerle beraber jQuery kütüphanesi içerisinde gelen tüm işe yarar hoş uygulamalar yapabileceğiniz jQuery efektlerini anlattım, hangi efektleri anlattım sırasıyla göstereyim;
Peki bu dersi izledikten sonra neler yapabileceğim ? Aslında bu sizin becerinize bağlı bir olay ama bu dersi izleyip kavradıktan sonra açılır kapanır uygulamalar, efektli gidip gelen uygulama resim kategori vs.vs uzayan arama formları hoş resim efektleri gibi işleri basite indirgeyip yapabilirsiniz.
Oldukça yararlı bir ders olmuş teşekkür ederim :) Bir şey soracağım, hangi tuşları kullanarak otomatik olarak 'button' yazısını div içerisine alıyorunus? yani...
korkakherif :) *** kafilesinden tanıdığım bir arkadaşımdır, arkadaşım diyorum ama kendisi beni tanıyamaz büyük ihtimal :) bir kaç dersini izlemiştim, eline sağlık kardeşim
Oldukça yararlı bir ders olmuş teşekkür ederim :) Bir şey soracağım, hangi tuşları kullanarak otomatik olarak 'button' yazısını div içerisine alıyorunus? yani...
Videoyu şimdi izleyemiyorum ama notepad++'a benziyor.Eğer o programsa "Zen Coding" eklentisidir. :)
Zencoding eklentisiyle yapılıyor. Birçok editörle uyumlu.