DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kardesim ben aksaraylıyım uşakta üniversite okudum bence maddi durum sıkıntın yoksa dışarda oku kardesim hayatı ögreniyorsun aile yanında aynı liseli gibisin... ama dışarda oldugunda parayı idareli kullanmayı hayatla nasıl mücadele etmen gerektigini ögreniyorsun gurbet nedir onu görüyorsun... ama aile yanında degişen hic bişey yok adı üniversite okuyorsundur liseden tek farkı serbest giyinirsin üniversite okurken hayatı ögrenmek istemezmisin daha rahat davranmak istemezmisin ? yinede karar senin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
server bedii adlı üyeden alıntı
Kesinlikle ailenin yanında okumalısın arkadaşım.
Şehir dışı diyenler ya üniversiteyi başka şehirde okumayan kişiler ya da zengin kişiler :)
Şehir dışı öğrencilik = REZİLLİK
Şekil A : Ben :)
Neden hocam bende şehir dışında okudum ne zenginim nede başka bişey Türkiyede şehir dışında üni okuyan yüzbinlece insan var hepsimi zengin :)
Bu arada şehir dışı okuma büyük bir özgürlük ancak özgür olmanında bir bedeli var yemekdi bulaşıktı biraz sıkıntı oluyor ama göze alınmayacak kadar da değil. Bir daha üni okursam yine şehir dışı kumayı tercih ederim sanırım. Şehir içi okuyan arklarım hep lise tarzı derse git gel ama şehir dışında tamamen senin şekillendirdiğin bir hayat var
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
Hurkal
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şehir dışında okumanın insana getirisi çok olacaktır. Senin yerinde olsam bunu seçerdim. Ancak ailenle herhangi bir problem yaşamıyorsan ve sana pek karışmıyorlarsa Erzincan'da da okuyabilirsin.
Ben tercihimi şehir dışında okumaktan yana kullandım ve bundan da son derece memnunum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Şehirdışı bence :) Ben lisede şehir dışına çıktım. Memnunum.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şehir dışında okumak avantajlıdır her zaman.Hayata erken atılarak bazı sorumlulukları üstlenmeyi öğrenmek gerekli bence :) neticede başka şehre gittiğinde faturaları sen yatıracaksın, bi yerde işin olduğunda ailen değil sen koşturacaksın, yemek yapacaksın, temizlik yapacaksın.Tabii bunlar bazen dezavantaja dönüşüyor mesela çok yorgun geldiğinde okuldan ne temizlik yapmak istersin nede yemek yapmak. Paran varsa dışardan yersin.
Bartına gelincee. Ben Karabük Üniversitesinde okuyorum 80 Km uzaklıkta Bartına. 2 kere gitme imkanım oldu Amasraya. Hayatında gidip görebileceğin en güzel yerlerden biri belkide Amasra ilçesi. Bartın pek büyük bir yer değil gördüğüm kadarı ile ve bu bence büyük avantaj. Affedersiniz ancak iti kopuğu pek olmaz.Eskişehirliyim ve Eskişehirde yaşadım bu yaşıma kadar hep. Eskişehir o kadar büyük bir şehir olmamasına rağmen gerçekten bozuk bir şehir.Bunlarıda göz önünde bulundurursan bence Bartına gitmelisin :)
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar hepiniz sağolun. Şehir dışına gidiyorum.
Guneyy
se'öcü değilim..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
86, (%100)
Kendimden örnek vereyim hocam kendi şehrimde okuyorum benden kralı yok ev kirası yurt ödemesi yok yemek derdi vs vs yok hele o otogara bavullarla gitme olayı hiç yok birde araba varsa kendi şehrinde tadından yenmez :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Kendi şehrin her zaman iyidir,şehir dışında okumak yerine özel üniversiteyi tercih ederim.Ama okulun kalitesi de önemli.
sosyalme.com
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında ben Erzincana gitsem kendime bi Fiat Stilo alacaktım ama neyse artık. Biraz farklı yaşayalım :)